Dagens låt:

lördag 20 juli 2013

Sega dagar

Här sniglar sig dagarna fram minsann :)

Buter med sambo var här några dagar och det var verkligen ett välkommet inslag i semestertristessen. Fick till och med ihop en liten släktmiddag med mamsen + man och Trötter och dessutom var mannen hem och vände :D. Trevligt, trevligt!

Nu är mannen, Trötter och småkillarna ute på en minisemester. Vi har ju liksom fått dela upp detta i och med att någon måste finnas hemma med Kloker. Nu är gänget på Skara sommarland och innan det var de på Eskilstuna Zoo. Lite annat ska de hinna med under dessa dagar och avslutar gör de med Gyllene Tider i Örebro på söndag kväll. Viktigt att åtminstone barnen får en händelserik och rolig sommar!
Sessan åker till sin pappa nästa vecka och blir där 14 dagar, så hon kommer hinna uppleva en del hon med och alla barnen började ju sommarlovet med 2 veckors fjällsemester. Nu ville hon vara hemma istället och mysa med mamsen när de andra åkte iväg. Och mys i kvadrat blir det :). Det är bara jag liksom som inte får någon input i form av semester på annan plats än hemma, i och med att Kloker inte har bestämt sig om det ska vara ex pojkvännen eller jag som ska vara med henne på förlossningen.

Ingen bebis än, inte minsta lilla förvärk ens... Men blodtrycket hade stigit lite igår när hon var på koll, så de ville ha tillbaka henne på måndag igen. Om det stiger mer kommer de antagligen att sätta igång henne i och med att hon är fullgången. Vi får vänta och se helt enkelt.

Pappas fru fortsätter att gå framåt sakta men säkert, vilket känns positivt! Men det kommer att ta tid, det har vi accepterat och förstått nu.

Vädret de senaste dagarna har varit "sådär", så jag har passat på att gå igenom barnens garderober inför skolstarten och beställt det som saknas. Tacka vet jag nätet när man sitter fast här hemma och så gott som alla "vanliga"affärer har ju internethandel numer, så lite roligt kan man ha ändå. Men det är ju aldrig detsamma som att gå i affärer på plats...

Lite plock här och där blir det också när man bara går hemma hela dagarna och en hel del som bara fått vänta har nu kunna genomföras istället. Det gäller ju att göra det bästa av situationen helt enkelt.

På eftermiddagen står biltvätt på schemat. Butter lånade ju min BMW när de skulle ut och åka när de var här, så nu är det flugor och skit på bilen igen. Lagom molnigt är det ju för en liten avspolning, så då gäller det att passa på. Har hittat värdens bästa specialsvamp för att få bort de små insekterna, så nu är det snabbt fixat :) Tror det får bli en invändig städning med dammsugning och dammtorkning oxå. Har redan planerat att under färden till förlossningen så får Kloker sitta på en sån där stor blå IKEApåse med handukar i. Vill ju inte ha fostervatten i hela bilen...

På onsdag är det fårvallning hos min uppfödare på schemat. Ja, OM inte Kloker ska ha sin bebis just då förstås. Ska bli jättekul att se hur minsta vovven reagerar på fåren, förutsatt att vi verkligen kan delta då... Mannen har lovat att komma hem och ta över "Kloker vakten" om bebben inte har kommit, så att jag kan få åka iväg. Det blir ju bara några timmar under dagen. Några timmar away from home känns TJOHOOOOOOOO i min värld just nu!

Nej, nu ska jag fixa lite käk och sedan ta tag i bilen. Gäller ju att få tiden att gå liksom :)



Inga kommentarer: