Dagens låt:

tisdag 15 november 2011

Surprise :)

Ett spontaninlägg mitt i veckan - de ni!!! Det var ett bra tag sedan sist :)
Är som sagt på tur med mannen och vi befinner oss för stunden i Sundsvall. Otroligt härlig stad faktiskt, där vi bor på ett hotell i centrum med utsikt över vattnet. Igår åt vi fantastiskt god indisk mat på en restaurang som heter Tandori, kan rekommenderas varmt!!! Lite speciellt är det ju att vara i Sundsvall i mitten på november när det är 9 grader varmt och inte en gnutta snö... Sundsvall är en vacker stad med trevligt folk, skulle faktiskt kunna tänka mig att bo här om det skulle vara så, men nu har jag inte för avsikt att flytta, men OM jag hade det så skulle Sundsvall absolut kunna vara ett alternativ (EFTER Skåne föstås...).

Utöver det vi hade inbokat så hann vi med en tur på IKEA. Köpte lite julsaker och annat plock, men som vanligt kom jag på minst 5 saker som jag behöde när vi väl var på väg därifrån *suck*. Men jag och Kloker ska ju iväg på en shopping weekend om 2 helger, så jag får väl komplettera då ;)
En annan stor fördel med Sundsvall är intenet uppkoppling. Låter kanske lite konstigt, men jag har försökt uppdatera min Iphone hemma vid flera tillfällen, men det har inte gått. Signalen hemma hos oss på landet är svag och därför orkar den inte hämta hem en uppdatering utan att tappa signalen hela tiden, och då måste den börja om hela tiden. Otroligt irriterande!!!

Jag fick dessutom en ny telefon här om veckan eftersom min gamla beslutat att inte heller ha kontakt med nätet, utan stup i ett la till " No service". Första killen jag pratade med på telia hävdade bara att typ alla Iphones var sega just nu pga. av att man inte uppdaterat dem. Men nästa kille jag pratade med trodde mer på att det var fel på telefonen och tog in den för en koll. Därefter fick jag således en helt ny telefon och med det försvann alla min musik + alla ringsignaler, trots att jag sparat över allt i Itunes. Det kunde jag ta, men ny musik och nya ringsignaler krävde den nya uppdateringen och där gick jag bet. Men så kom Sundsvall som en räddande ängel och musik och ringsignaler är nu på plats igen :)

Fick flera sms av min underbara kollega under dagen igår. Ett var riktigt roligt och långt där hon beskrev flera händelser som inträffat och som krävde vår akuta insats (och jag var inte där, så hon fick lov att rodda i det själv). Det ena "eländet" efter det andra skulle man kunna beskriva det som och så avslutar hon med "annars var det väl inget speciellt" :) Hon är för härlig!

Idag ska jag jobba senare halvan av dagen, så jag får nog en hel del att göra då misstänker jag... Jobbet är även anledningen till detta sjukt tidiga inlägg. Ska bara äta god hotellfrukost och sedan är det några timmars bilresa hem till jobbet som gäller.

Det är bra energistärkande och mysigt med såna här små utflykter i vardagen :) Fler såna åt folket!!!

Dagens låt: Hade velat ha orginalet Paul & Paula, men det gick inte, så det får bli en kopia: Hey Paula http://youtu.be/3ZIYFG1SccQ

Inga kommentarer: