Dagens låt:

torsdag 30 december 2010

2010 går mot sitt slut!

Flitens lampa har lyst över mitt lilla huvud denna vecka. Fördjupningen går framåt med flygande fläng och som vanligt så tycker jag att det är roligt när jag väl kommit igång. Det är lite som att lägga ett pussel, eller som att skriva en riktigt bra kriminalhistoria, där allt måste gå ihop i slutet. Men OJ vad det är motigt innan man väl fått in flytet… Min kurskamrat Johanna var inne på samma linje och skickade ett mail fullt av *suck och stön*, men nu har vi kommit igång bägge två. Det är konstigt att man finner en tröst i att andra också upplever det som kämpigt, kanske för att det är lugnande att inse att man inte är ensam om känslan…
Sessiluringen har hittat hem igen och njuter för fullt av sitt nystädade rum och alla fantastiska julklappar som väntade på henne när hon kom hem. Det märks att det börjar bli en lite större tjej nu när önskelistan till jul innehöll mest teknikprylar istället för leksaker. Idag kommer även den stora spegeln till hennes rum som hon så gärna ville ha.  Den lilla damen vet vad hon vill så det lönar sig inte att komma med andra saker än de hon önskat sig ;) Men det är bra och vettiga saker, så därför känns det helt okej!
Lillprins Pricken har klarat Vattkopporna med glans! Han har väl så där en 50 koppor, men inte ett gnäll har vi hört och kliat har han inte heller gjort speciellt mycket. Det har bara varit lite knöligt nattetid, då han varit lite orolig, men annars lika pigg och glad som vanligt! Skönt att alla barn nu har betat av barnsjukdomarna!
Imorgon är det nyårsafton! Då blir det Gratinerad Hummer för vår del *mumma*. Åt den godaste Gratinerade Hummer jag någonsin ätit på Sri Lanka. Den var magisk och bara smälte i munnen! Vi får väl se om min egna denna gång kan hamna i närheten… Turligt nog så har vi inte skotträdda hundar, för här i byn smälls det hejvilt! Katterna hålls inne vare sig de vill eller inte, men kylan har ju lett till att de frivilligt ligger inne i värmen numer ;)
Jo förresten, mannen fyllde år igår, men eftersom han var på jobbet då så firades han idag istället, så GRATTIS!!! Dagen har han ändå fått tillbringa med att köra Kloker fram och tillbaka till Örebro där hon skulle träffa sin minsta lillasyster en stund, så något heldagsfirande blev det inte tal om. Men Lillprins har krävt att pappan har en tårta med sig hem, så då hoppas vi att det blir så också för husfriden skull…
Pluggandet fortsätter in på det nya året för min del. Inlämning den 4:e och ventilering den 10:e, sedan börjar nästa termin i slutet på januari. Då blir det C- uppsats och examensarbete som gäller – spännande! Jag ser fram emot 2011, det blir garanterat ett bra år för min del, det känner jag på mig!!!
Gott slut på er alla!

Dagens låt: Bon Jovi; It´s my life http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

Inga kommentarer: