Dagens låt:

lördag 25 december 2010

Juldag

Jaha, så har ännu en julafton passerat och den blev lika fin och mysig som vanligt. Det enda som var annorlunda var att Sessan var hos sin pappa i Oslo och det var ju lite tomt… Men hon var glad och lycklig och det var huvudsaken och en stor full kartong med julklappar står här och väntar på henne när hon kommer hem. Kloker har mest varit osynlig och häckat på sitt rum, men det har inget med julen att göra, det har hon roat sig med de senaste månaderna och julen blev tydligen inget undantag… De stora grabbarna har varit sociala och bitvis vansinnigt roande som vanligt och de två små har ju varit julens absoluta underhållning med stora glittrande ögon och många glädjetjut!

Ett alldeles lagom julbord med mer sallader än vanligt, vilket var gott och lättade upp maten en hel del. Jag har lite svårt för julbord, det är ingen favorit, men med salladerna så blev det som sagt helt okej!
Nu är det ett helt år tills nästa gång. Det är helt otroligt vad tiden går fort! Åren liksom rinner iväg och ibland känner jag att jag inte riktigt hinner med. Ja, Filosofen börjar förskoleklass till hösten och fyller hela 6 år i maj. Det är helt amazing att dessa 6 år gått så himla fort. Lillprins blir hela 4 år i april, vår lillkille är inte så liten längre… Vattkoppor har han precis också fått, de första prickarna hade dykt upp under natten och nu håller vi tummarna för att det blir ett måttligt utbrott. De andra har redan haft det som tur är och vi smittade honom medvetet nu när hans kusin Tuva hade det. Det sägs ju att det ska vara lindrigare ju yngre man är när man har det, så då var det väl på tiden liksom :)

Fördjupningen har stått helt still dessa dagar, med all rätt, men min inre stress håller inte riktigt med. Kunde ha satt fart idag, men det ena ledde till det andra och det har inte blivit av. Känns inte som någon höjdare direkt och jag är ju som jag tidigare nämnt inte helt överens med ämnet heller. Det är så mycket lättare att skriva om det man verkligen brinner för och som man får formulera själv! Men, det blir till att bita i det sura äpplet och jobba rumpan av sig den tid som är kvar!
Kylan har nu tappat udden lite och det är bara – 10 grader. Fryslortmamman fick dock bra saker i julklapp som ska få henne genom vintern; ett par turkosa raggsockor och OBH Nordicas värmefilt, så just bring it on!!!

Dagens låt: Disney Christmas Song http://www.youtube.com/watch?v=PN37QU7yoj4

Inga kommentarer: