Dagens låt:

torsdag 22 augusti 2013

In love...

Ja, jag är verkligen kär i mitt jobb. Är helt övertygad om att jag för stunden har världens bästa jobb :))) Denna vecka är jag på en och samma skola, vilket har gett mig lite känsla av det där med arbetslag (eftersom detta faktiskt är ett fungerande sådant). Lite mysigt är det ju att ha ett arbetslag och att arbeta tillsammans under dagarna. Därutöver att få kontakt med och lära känna mängder av nya härliga elever gör att det har faktiskt infunnit sig ett litet stygn av saknad i hjärtat. Ja, den där saknaden efter att vara mer permanent på ett ställe och få möjlighet att lära känna och tillhöra... Men den är inte så stor att jag vill byta jobb, långt därifrån, men det var spännande att se att saknaden finns där lite. Kanske är den större denna vecka eftersom min kollega, som dessutom är en av mina bästa vänner är bortrest denna vecka, så mitt "team" haltar rätt rejält :)

Nu när mannen kommit förbi sommarens "jobba jämt" period, och han är hemma på vardagarna så finns det plötsligt lite tid över där jag kan få egentid och göra lite vad jag vill på väg hem från jobbet. Sååååååå skönt och efterlängtat efter sommarens "vara tillgängligt dygnet runt" period. Bara det där med att inte behöva känna att man måste skynda sig hem är lyxigt. Sen vill jag ju hem ändå, för jag vill ju vara med barnen och höra allt nytt och spännande de har att berätta från skolan. Lillprins fixar förskoleklassen med glans, han var en av de få barnen som absolut INTE ville ha med pappa första dagen i skolan, DET skulle han fixa själv :)

Pappas fru ska idag få respiratorn borttagen, en stort steg framåt!!! Känns verkligen som på tiden. Hon har blivit skickad till Sahlgrenska igen för att säkerställa att det går så smidigt som möjligt och är tillbaka på Kungälv imorgon igen. Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra och utan komplikationer.

Filosofen fick nya Disney infinitive på WII igår och gissa om barnen hade galet kul i soffan igår kväll. Vi fick verkligen tjata dem i säng. Himla kul pryl faktiskt och vi har beställt fler figurer och väntar på att fler ska släppas. Hela familjen var engagerad och även om jag inte spelade, så blev jag faktiskt lite sugen på en egen figur och att fara runt lite i de olika världarna ;P

Idag på morgonen var första gången sen i våras som alla 4 katterna stod och väntade på att få komma in. Kan ju ha berott på att det regnade som bara den :) Men just att katterna vill in är ett säkert höstttecken, även om veckan bestått mest av sol från en klarblå himmel. Själv röstar jag för Brittsommar hela september och en bra bit in i oktober!!!

Nej, nu ska jag fixa klart det sista och sätta mig i min älskling (BMW:n) och susa mot jobbet :) Ha en bra dag!

Inga kommentarer: