Dagens låt:

tisdag 5 november 2013

Det går framåt :)

Fick ett godkänt examinationsarbete, så nu är den kursen avbockad och klar :) Känns galet bra att jag fixade den trots allt annat som upptagit tid och tanke runtomkring denna höst. Nästa vecka kickar nästa kurs igång och det känns riktigt kul som vanligt!

Känner mig mycket mer i balans nu efter ledigheten. Det var verkligen behövligt att få lite ledig tid och landa allt som har varit. Kände mig glad och pepp på jobbet igår och det känns hoppfullt!!! Vi tog en fika på eftermiddagen med en gammal kollega och vi skrattade så vi grät som vanligt och det är så härligt när det blir så. Mer skratt åt folket!!!

Småkillarna var hos mormor på eftermiddagen och fick ett mycket välbehövligt besök till frisören, så nu är de välfriserade minsann. Svårt att hinna med allt ibland och då är det skönt med världens bästa mormor som ställer upp! De (mormor + man) hade också tapetserat om ett av rummen därhemma och just den tapeten skulle vara perfekt i Sessans rum. Ja, hon är verkligen i behov av ny tapet i och med att hon närmar sig tonåren (nya möbler också för den delen). Men, vi behöver ju någon som kan tapetsera också... Kanske en kombination av mormor + man och Butter...?!? *blinkar allra gulligaste med dotter/ mamma ögonen* Kanske som en julklapp till Sessan och föräldrarna...?!? Det är faktiskt bara Sessans rum kvar i och med att småkillarnas rum och gästrummet nyss är omgjorda. Ja, sen kommer Klokers rum att behöva helrenoveras när hon väl flyttar, men den dagen den sorgen. Skulle kunna vara en bra idé faktiskt, för då skulle Sessan kunna få nya möbler i julklapp :)))

Jul ja, den närmar sig med stormfart och tankarna kring julklappar är också något som existerar just nu. Det blir liksom svårare ju äldre barnen blir tycker jag. Kanske mest de där "utfyllnads paketen" *suck* Men, det löser sig nog, det brukar det alltid göra :) Kul också att morfar ska vara med och fira jul med oss i år!!!

Har tagit årets dos av influensavaccin. Brukar ta det varje år i och med att ligga däckad i veckor inte skulle fungera för de vuxna i denna familj. Har klarat mig hittills *peppar, peppar*, så varför ändra ett vinnande koncept?! Ser fram emot att någon ska komma med ett vaccin mot vinterkräksjuka också, men det klarade vi oss också undan förra året, fråga mig inte hur, för det härjade för fullt runtomkring... HOPPAS ABSOLUT PÅ SAMMA TUR DETTA ÅR!

Nu i veckan ska våran Maine Coon in till vår veterinär. I och med att hon är så stressad, så ville vi kolla upp att det inte är något medicinskt. Dessutom har hon för första gången fått tovor, och inte bara en utan många och de sitter på magen. Hon är inte världens roligaste att sköta pälsvården på i vanliga fall, men det går, men nu är det omöjligt. Hon fräser och morrar och slår med tassarna. Känns inte rätt att stressa upp henne mer än nödvändigt, så veterinären ska ta bort alla tovor när hon ändå får lugnande inför undersökningen. Vår veterinär tror inte att det är medicinskt, utan är ganska så säker på att det är Klokers katt som stressar igång henne och att hon inte kommer att må bättre förrän han flyttat. I och med det så har vi också beslutat att det får bli så. Det är Klokers syster som kommer att bli ny ägare till hennes katt och han får det med garanti bra i hennes vård. Så, nästa vecka går flytten för honom och han blir då värmlänning. Han hade ju ändå flyttat när Kloker och Ärtan flyttar, nu blir det bara lite tidigare.

Nej, nu är det dags att göra sig iordning för ännu en spännande dag på jobbet :) Ha en bra dag ni med!

Inga kommentarer: