Dagens låt:

måndag 10 januari 2011

LEDIG!!!!

Nu är min fördjupning ventilerad och klar och det gick JÄTTEBRA! Nu har jag 2 hela veckors semester från studierna och det ska bli så underbart skönt!!! Ikväll ska jag fira lite…

Vädret har lagt om till plusgrader och blåst så snön minskar drastiskt i mängd där ute. Tyvärr tycker jag, hellre rejält med snö än slask och blask! Djuren i huset håller med, det är jag övertygad om.

På tal om djuren så deppade vår minsta skogis ihop över att julgranen åkte ut häromdagen. Hon kom in utifrån och satt sen helt handfallen och frågandes där granen stått. Men problemet löste sig snart när hon fick en korg att ligga i istället. Den är nu en klar favorit och bara hennes!
Småkillarna hade första dagen på dagis idag och lämningen gick hur bra som helst *phu*. Egentligen börjar skolorna imorgon, men eftersom jag hade ventileringar på nätet och mannen var med Kloker till doktorn för ”check – ups” så fick lillkillarna börja en dag innan. Imorgon försvinner alla hemifrån och jag blir helt och fullt solokvist i några timmar *ljuvligt* Egentid är underskattat och det blir inte ofta i en familj på 8 personer… Det gäller att njuta desto mer när tillfälle ges ;) Tonåringarna (och även de mindre barnen) har ju alltid möjlighet att gå in på sina rum och stänga dörren och får då vara ifred. Som förälder och mamma så finns inte det där med ”vara ifred”, nej, inte ens på toaletten… Men, fördelarna med min jättefamilj väger upp nackdelarna 1000 ggr om!

Känner mig faktiskt lite sysslolös ironiskt nog just nu. Det tar nog en stund att komma ner i varv och inse att det är helt okej att faktiskt inte göra någonting. Det är mitt löfte till mig själv idag,; Jag ska inte ha några som helst ”måsten” under resten av dagen!!!

Dagens låt: Monty Python; Always look on the bright side of life http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ

2 kommentarer:

mamma Ann sa...

Härliga tider njut av tillvaron

Cilla sa...

Vickar på tårna för fullt ;)