Dagens låt:

fredag 7 januari 2011

Trött men uppe i varv!!!

Snön den fortsätter att falla här hos oss. Vi hade rekord i snömängd förra året tyckte jag, men det är nog slaget rejält nu! Mannen är för stunden ute och skottar altantaken. Det kan nog behövas med tanke på att det börjar närma sig nollan nu…
Håller på med mina opponeringar. Ingen lätt uppgift och det blir ju inte bättre av att man ska göra den på sina studiekamrater. Ödmjukhet är och förblir den viktigaste egenskapen i den uppgiften, det kan jag lova!

Vill bara vara ledig och ha semester. Det har varit så himla mycket nu på sistone och jag är helt uppe i varv. Igår kväll tog det flera timmar innan jag kunde somna, jag som vanligtvis klockar samma sekund som huvudet träffar kudden. Anads, andas, andas… Måste hitta ett effektivt sätt att varva ner på. Är ju egentligen sjukt trött och då, eftersom jag haft så mycket att göra, så går kroppen upp ivarv och håller det läget för att inte kunna känna efter hur trött den egentligen är. Det får nog bli promenader med hundarna som gäller. Tyvärr inte i skogen eftersom det är metervis med snö överallt. Visserligen har vi skoterspår, men med tanke på hur skoterligisterna kör i denna by, så är det tryggare att gå mitt i vägen på de vanliga gatorna istället.
Men vackert är det med all snö, det går det inte att komma ifrån! En bekant till mig sa att när man åker från den lilla staden och upp till oss så är det som att komma in i Narnia! Ja, jag har ju själv gett den jämförelsen förut och det blir absolut att skaffa en ”Narnia lykta” tills nästa vinter :) Vi har mycket mer snö uppe hos oss än vad det är nere i den lilla staden och så är det alltid.
Lillprins Pricken är nu så gott som färdigläkt efter Vattkopporna. Det gick otroligt smidigt! På måndag börjar dagis igen för deras del och på tisdag drar skolorna igång igen. Den 24:e är det dags för min sista termin på högskolan (för denna gång…) och det ska bli en spännande termin. Har fortfarande inte 100% klart med mitt examensarbete, men jag hoppas att det blir så som jag vill! 5 veckors praktik är det också då jag får återse alla goa ungar i förskoleklassen igen! Sen blir det ett VÄLBEHÖVLIGT sommarlov!!! Vi går mot ljusare tider!!!

Dagens låt: Natalie cole; Orange colored sky http://www.youtube.com/watch?v=cwM4NA0Jq7I

Inga kommentarer: