Dagens låt:

tisdag 22 mars 2011

Familjeutflykt till huvudstaden

Har idag varit på studiebesök i Bolibompa studion :) Det var en härlig utflykt som Sessans farmor hade ordnat, hon arbetar nämligen på SVT. Det var jag och mannen, sessan, Filosofen och lillprins, samt sessans bästis med lillasyster som var där. Först blev vi bjudna på fika i cafeét sedan fick vi träffa Nina och se och uppleva allt i studion, till och med bli filmade med kameran :))) Vi fick också titta vid Let´s dance studion som tv 4 hyr av SVT.

Vi hann också med hämtmat från Sveriges bästa Thai restaurang (Sawadee), fast inte från deras "fastfood" ställe, nej, det måste vara den riktiga restaurangen annars räknas det inte ;) På bilden är det dagis giraffen Affe som längtande väntar på mat. Ja, så hann vi köpa supergott surdegsbröd från Stinas bageri, som ligger på en liten tvärgata från Sveavägen *mums*

Skäms lite över att vi inte hann hälsa på min kusin med sambo, vilket jag lovat i samband med nästa Sawadee besök, men vi hann verkligen inte och det var ju inte heller ett "restaurangbesök", det var bara hämtmat, men jag LOOOOOOVAR att det kommer att bli av!!!

En härlig dag har jag haft med min familj och det var ett ljuvligt avbrott från studierna!

Här kommer en liten bildbomb från dagen:
Dagens låt: Natalie Cole; Orange colored sky http://www.youtube.com/watch?v=cwM4NA0Jq7I

Inga kommentarer: