Dagens låt:

söndag 12 juni 2011

Sol och Student 2011

En helt underbart lyckad dag med idel solsken och överlyckliga ungdomar. Grabbarna hade absolut en av de bästa dagarna i sitt liv precis som det ska vara :) Själv är jag otroligt tacksam för all hjälp jag fick av min kära lilla mor som hade svängt ihop en helt fantastisk buffé som verkligen blev som kronan på verket denna dag och som vi alla avnjöt länge och väl :) Vi är även glada och tacksamma för släkten som tog sig hit och var med och firade dagen med oss. Här kommer lite bilder från dagen och eftersom vi hade 2 studenter som tog studenten på olika håll så fick vi lov att dela upp oss och därav blev bilderna från min kamera övervägande från Butters student, men Trötter fångades även han ;)
De senaste dagarnas otroliga värme verkar nu bli lite lättare. Dagen till ära har vi lite grått och på morgonen vräkte regnet ner, till naturens stora lycka. Åskan har gått till och från, men jag vet inte om den där kvalmigheten har gett med sig, det känns fortfarande som om att det är jättehög luftfuktighet ute. Vi har tillbringat stor tid i sjön dessa dagar, en sjö som vi är ljuvligt tacksamma över att ha dagar som dessa...

Dagens låt: Sjung om studentens lyckliga dar http://youtu.be/easj7E1Httg

2 kommentarer:

Monica sa...

Stort, stort grattis till studenterna och lika stort grattis till din lärarexamen! Håller tummarna för anställningsintervjun och jobbet.

Cilla sa...

Tackar, tackar :)))))