Dagens låt:

fredag 25 oktober 2013

Hej och hå, tuffar på...


Fredag igen och gissa om jag är slut?! Denna vecka har varit tuff på många sätt.
I onsdags var det min pappas frus begravning nere på Västkusten. En mycket vacker ceremoni bara för de allra närmsta. Blomarrangemangen gick i höstens varma färger och min pappa hade valt fantastiskt vacker musik. Ja, ett mycket vackert och värdigt avslut var det, men jobbigt känslomässigt för alla som var där.
Jobbigt var det också att lämna pappa och återvända hem igen. Men han kommer snart upp och hälsar på oss, åtminstone en hel vecka hoppas jag! Det blir runt den 10 november, för innan dess har han lite åtaganden på hemmplan, men sen så. Ska bli skönt att få ha honom här och barnen ser fram emot det MASSOR. Även minsting hunden också förstås J. Sen kommer pappa att komma tillbaka hit och fira jul och nyår. Många bra och trevliga saker att se fram emot för oss alla!
Jobbet är det full fart på och ibland känner man att det är svårt att räcka till. Det där med att vara ”good enough” funkar liksom inte och ett ständigt dåligt samvete gnager när man inte lyckas fullt ut. Men allt kan man ju inte råda över när man har med andra människor att göra. Som Nalle Phus kompis Ior burkar säga: ”Somliga kan inte och andra vill inte, så är det bara”.
Helgen blir minsann ingen vilopaus! Ikväll ska sessan och bästisen på Halloween disco, som jag ska skjutsa till och hämta på. Imorgon ska jag hjälpa grannen med sin opponering och sedan hinna plugga lite själv innan jag ska skjutsa småkillarna på Halloweenfest inne i stan och hämta därifrån senare. På söndag ska jag på MH (mentaltest) med minstinghunden i Västerår och måste vara där senast kl 08.00. Mellan 12- 16 är det Curlingpremiär för i år *kuuuuuuul* och sedan lite mer plugg.
Nästa vecka är det höstlov, men jag jobbar måndag och sitter i samverkan med Habiliteringen på tisdagen + att jag ska äta hamburgare med en elev efter den heldagen. Men sen… sen är jag ledig resten av veckan. Gissa om det ska bli skönt?!?!!!!!

Inga kommentarer: