Dagens låt:

söndag 24 april 2011

Lågtryck och högtryck :)

”Som vanligt” är det klen uppdatering på stället. Men så blir det när man har häcken full hela tiden. Nu har vi fått våra intervjufrågor godkända inför examensarbets intervjuerna så nu är det bara till att tuta och köra.

Har insett att det kommer att bli en Laptop med i packningen till Turkiet för att hinna klart med x- arbetet och just nu har världens eländigaste lågtryck legat parkerat där i veckor. Nu är det ju några veckor kvar tills vi åker så förhoppningsvis hinner det blåsa bort och ersättas av ett stabilt högtryck! Skulle vara så himla trökigt om det var en veckas regn, blåst och kyla när vi är där. Var med om det en gång när jag var på Kanarieöarna och det är nog den trökigaste semester jag varit på. Jag frös precis HELA TIDEN!

Påsk har varit lugn och trevlig. Butter har haft sitt kompisgäng här som grillade igår nere vid den spegelblanka sjön i solskenet. Ja, det har verkligen varit UNDERBART väder dessa dagar… vilket i sin tur har lett till att mannen är mer allergisk än någonsin. Inatt nös han säkert 100 ggr och snörvlade och stod i. Filosofen är också drabbad om än inte lika mycket och vi misstänker att Lillprins snorande också kan bero på pollenallergi. Tyvärr blir mannen helt slut av att äta allergi medicinen, så han försöker undvika det in i det längsta, men nu är nog ”det längsta” uppnått. Själv är jag turligt nog helt odrabbad av pollen och kan njuta för fulla drag ute i solskenet. Mannen har förutom en djävulusisk allergi drabbats av plötslig ryggsmärta och ischias liknande symptom. Han är lite ororlig för att det skulle kunna vara ett diskbråck, men vi avvaktar och ser, det kan ju vara en lindrigare sträckning eller nåt också *håller tummen*.

Butter och en killkompis badade i sjön igår och de låg faktiskt till och med i en stund och simmade och vi är inte ens i maj än. Kanske blir det en sån där sommar när sjön går upp i 28 grader, då är det ljuvligt och man kan ligga i i timmar! *hoppas*

Idag blir det besök minsann. Butters vänner är fortfarande kvar och ska tillbringa dagen i solen med krocket och annat misstänker jag. En av killarna i gänget har också födelsedag idag, så det är dubbelt firande här idag. Ja, lillprins har öppnat paket på morgonen, ätit tårta och väntar nu på övriga gäster; farmor och farfar, mormor med man, våra nya vänner från Eritrea och kanske någon annan som kan tänkas dyka upp. Det blir nog en mycket trevlig dag ute i solskenet (för alla utom mannen då förstås *stackaren*).

Nu har jag faktiskt ”påsklov” en vecka, dvs. ledigt från mitt jobb med de asylsökande barnen i en vecka. Examensarbetesjobbet har tyvärr inga lov :) Men att njuta av det vackra vädret, det ska jag åtminstone hinna med oavsett ;)

Inga kommentarer: