Dagens låt:

torsdag 14 oktober 2010

Dagens vedermödor :)

Dagens samtal med Sessan och de 2 andra flickorna har gått bra. 3:an berättade direkt för fröken att hon hade velat ha bort sessan och berättade vad hon gjort i olika situationer. Men hon tyckte inte att det var något att bli så ledsen över egentligen, det var väl bara för Sessan att leka med någon annan istället! (???!!!) Ja… vi tyckte nog att det sa en del om nr 3:s empatiförmåga och om hennes målmedvetenhet. Men Sessan och bästa kompisen hade berättat exakt samma version och nu hade man tillsammans med flickorna kommit fram till en strategi för hur man skulle jobba med det i skolan, så att ingen behöver ha ont i magen. Kändes jättebra!!!

Men sen ringde fröken upp och berättade att hon pratat med 3:ans mamma som hävdat mer eller mindre, ja, så där lite snyggt mellan raderna, att Sessan var den som var styrande i det hela och ville ha bort 3:an!? Mmm… det intressanta var ju att hennes egen dotter inte hade den versionen :) Ja, när det kommer till våra egna barn blir vi alla Tigrar, inget konstigt med det. Vi får väl se hur det hela fortlöper framöver.

Har nu varit på Handledarkurs inför Butters körkortsövningar. Han som höll i det var nog en av Sveriges sämsta föreläsare och skämtade i varannan mening, skrattade åt sina egna skämt, samt svarade på sina egna ”lustigheter” eftersom ingen annan gjorde det. Både jag, mannen och sonen höll på att avlida! Tog till och med en Cola (något som jag nu undvikit i evigheter) bara för att hålla mig vaken. Inte blev det bättre av att en förälder (eller typ morfar) bakom oss ville leka lustigkurre alias Besserwisser han med och uttalade sig i tid och otid med irriterande detaljer och korrekthet. WHO CARES??!! Men nu är de tre timmarna (som kändes som tre DYGN) avklarade och snart är vägarna runtomkring här allt annat än säkra längre. Volvon är på plats och väntar på sin nya ägare.

Dagens låt: Markoolio; Åka pendeltåg http://www.youtube.com/watch?v=AUIAc1lFy6E

2 kommentarer:

mamma Ann sa...

Synd att ni inte gick i Falun, dar togdealltpa allvar men ni fick val en bok med er hem. Ska bli spannande att se hur det gar.Hoppas att allt loser sig med min lilla sessa.Kram

Cilla sa...

Jajjemen, boken fick vi och mannen roade sig med att läsa den under tiden eftersom föreläsaren var urusel. Själv satt jag som vanligt och fascinerade mig över mänskilgheten i sociala studier =D