Dagens låt:

söndag 31 oktober 2010

Underbara ungdomar och utklädda barn

Kom hem från Örebro igår eftermiddag. Har varit där sedan i torsdags och bott på bra hotell, shoppat, bubblat och ätit GOD indisk mat! Trevligt sällskap av Kloker och Ulla- bulla hade jag också. Inte helt fel med andra ord!

Tog faktiskt inga bilder. Funderade på varför jag inte haft en tanke på det, men insåg att det beror nog på att jag växte upp 4 mil från Örebro och har varit där VÄLDIGT mycket. Kändes således inte speciellt exotiskt, men Örebro är och förblir en väldigt mysig och trevlig stad - så det så!

Väl hemma hade Butter förannonserat en ”förfest” här hemma med sitt kompisgäng från den stora staden där han pluggar samt ett kompisgäng ifrån Stockholm, som helgen till ära invaderat den lilla staden och vandrarhemmet där.

Blir så himla glad över alla dessa fina ungdomar. De kommer automatiskt fram och tar i hand och presenterar sig. De frågar om saker hela tiden som ”är det okej att vi röker utomhus om vi ser till att ha en burk att fimpa i”? och så vidare. IMPONERANDE!!! Inga utspillda öl i soffan eller trasiga möbler, nej inte ens ett trasigt glas. När jag plockade undan lite tomma burkar igår kväll sa flera av dem direkt att ”nej, inte behöver du göra det där, VI städar imorgon!”. Idag på morgonen tackade de artigt för frukosten och hjälpte självklart till att plocka undan utan att man bett om det. URHÄRLIGA ungdomar och de har så himla kul ihop och en jättehärlig stämning. De är ungefär lika många killar som tjejer.

De håller reda på varandra när de är ute också, vilket känns jättebra och tryggt och det är samma gäng som ska åka ihop på studentresan till Turkiet i maj.

Just nu ligger de och tittar på Peter Pan :)

Denna helg har det ju varit Halloween och här kommer några bilder på våra små monster, eller rättare sagt, en häxa, en Sonic och en pirat ;) Ja, och så pumpan förstås!

Imorgon bitti blir det en tidig uppgång eftersom vi ska till Kolmården. Ja, inte Butter, han blir kvar på hemmaplan och håller ställningarna. Det ska visst vara en helt annan upplevelse att vara där på hösten eftersom djuren är pigga och alerta då. På sommaren ligger de ju mest i skuggan och jäser och man ser inte så särskilt mycket. Vi får väl se om det stämmer. Höres senare i veckan!

Dagens låt: Ghostbusters;
http://www.youtube.com/watch?v=KqIidDuOuZQ

Inga kommentarer: