Dagens låt:

torsdag 23 september 2010

När gud stänger en dörr öppnar han ett fönst... altandörr?!

Oj vad denna vecka liksom rusat iväg. Det har varit fullt upp från morgon till kväll, men jag har haft jätteroligt. Dagarna i Falun var toppen då jag träffade på en del gamla kurskamrater och fick mig en hel del glada skratt och goda minnen till livs :)
Har hunnit spendera en förmiddag i "min" lilla förskolaklass. De är bra ljuvliga de där små... Från och med nästa vecka blir det 3 dagar i veckan med dem i 10 veckor framåt.

Höstens envisa förkylningar börjar också falla på plats och just nu är det lillprins som snörvlar på :(

Min Golden gjorde vid ett obevakat ögonblick vid en öppen altandörr en egen utflykt igår. Vet inte hur länge han var borta, för jag noterade aldrig att han var borta. Jag kände bara en HEMSK odör som verkade komma från altanen och när jag gick för att titta och såg den öppna dörren så låg redan Golden inne och sov. Tog för givet att odören kom utifrån så jag stängde bara och konstareade glatt att det var väl tur att Golden hade missat den öppna dörren!

När mannen kom hem ifrågasatte han genast vad i hundan det var som stank. Jag svarade att jag trodde det kom utifrån, men det gjorde han väldigt klart att odören fanns INNE hos oss. Vi letade högt och lågt efter någon gömd råtta eller mus som någon katt lyckats smuggla in, men hittade ingenting och lukten var olika stark vid olika tillfällen i olika rum. Knepigt... tills vi luktade på Golden. TVI; BLÄK; USCH; URK; KRÄKS; VIDRIGT; ÄCKLIGT *ryser*

Har ingen aning om vad han hittat att rulla sig i, gamalt slaktkadaver kanske, men det var så man fick kväljningar. In i duschen och 3 schamponeringar senare är det "okej" så det får bli några till idag för att vara 100%. Odören sitter som berget i hans päls *suck* Ja, that´s being a dogowner for you *ching - ching*
(Gammal bild på lerig Golden, been there, done that, got the T-shirt)
Dagens låt: Baha men; Who let the dogs out http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8

Inga kommentarer: