Dagens låt:

onsdag 15 september 2010

Yesterday :)

Igår var jag ut och träffade min lilla "praktik klass". En helt förtjusande samling barn som bara vann mitt hjärta rakt av! 19 underbart härliga 6 åringar i en förskolaklass, kan det bli bättre?! Tror inte det.
Visade på skills genom att lära mig så gott som alla namn på en gång, det är 2 - 3 stycken som jag fortfarande inte är 100 på, men efter nästa besök ska nog de sitta också :)

Min handledare är TOPPEN, en glad, varm utåt kvinna och hittills känns det som att vi klickar bra! Bara goda förutsättningar sofar alltså.

Rektorn kom dit en snabbis och hälsade också, samma rektor som jag har en tid med imorgon, där jag ska övertala henne att mitt förslag till Examnesarbete är toppen och att hon också kan se det som "verksamhetsutvecklande" *håller tummarna*. Dagen kommer således att spenderas med att lägga upp mitt anförande i den frågan :)

Inte så kul för "Ostis" idag med andra ord, men han får väl kolla på barn-tv eller lägga pussel eller nåt så länge :)
Igår var han med och handlade och ja... vad ska man säga?! Jag sparar nog framtida shopping tills Ostis praktik är över. Jag skulle vara pedagogisk och berätta om alla de olika varorna som skulle inhandlas och vad man använde dem till:
Men fick ideligen springa och hämta honom vid nötterna!
Konstaterade att det går 1000 ggr snabbare att handla utan Ekorre!

Dagens låt: Med tanke på gårdagens jogging efter Ekorre i butiken så: Kate Bush; Running up that hill http://www.youtube.com/watch?v=GuLlwUaEyr0

2 kommentarer:

mamma Ann sa...

Inte for att jag vet vilket examensarb det ar om inte det du och jag pratade om tidigare. Hoppas i vilket fall son helst att det ordnar sig .Kram fran oss i Polen

Cilla sa...

Det är ungefär detsamma som vi pratade om tidigare, måste bara sälja in det till Rektorn också :)
Hoppas ni har det gott på er Spa vistelse!