Dagens låt:

lördag 4 september 2010

Här, här e jag :)

Oj vilken risig uppdatering! Sorry för det ;)

Veckan har liksom bara rullat på med plugg, barn och annat. Livet liksom! Studierna går finfint! Har fått en helt underbar seminarieledare som går in för kvalité istället för kvantitet när det kommer till kurslitteraturen. Tänk om alla var så… En del av dem går in för att knäcka studenterna under läsbördan med orimliga mängder böcker. Det enda som det leder till är konsumtion av böcker utan att kunskapen förankras. Vår seminarieledare tar istället ut olika kapitel ur böckerna som hon vill att vi koncentrerar oss på. Så mycket bättre och det blir härliga givande diskussioner på seminarierna.

Småpluttarna börjar visa på förkylningstendenser *suck*. Men väntat! Än så länge är de pigga och på benen *håller tummarna*. Sessan har kalashelg med kalas både fredag och lördag samt kompisbesök på söndag. Själv har jag lite husbestyr att stå i, men vi får se hur mycket som blir av denna helg. Den übereffekiva sessan farmodern dyker upp här nästa helg och det är väldigt frestande att vänta till dess och få turbo, super duper hjälp av henne…

Golden är pigg och glad men magen krånglar lite fortfarande, så det är mycket dietmat som gäller. Retrievers är ju tråkiga på det sättet, antingen har de plåtmage och tål ALLT eller så är de som min och blir superdåliga av minsta lilla. Det är bara att kämpa på och hålla koll på den lilla herrn för att se att de inte slinker ner något ruttet äpple, pinne, sten eller annat när man är ute.

Katterna har nu konstaterat att det är höst för de vill in hela tiden trots att det är sol och klarblå himmel. Så nu är det katter i sofforna igen :) Kanske är det fuktigheten i gräs och dylikt som gör att de hellre är inne?! Försöker få dem att förstå att det kommer snö sen och då vill de absolut inte vara ute, så de kan ju faktiskt passa på nu. Men jag har ingen större framgång…

Men det är så mysigt också, igår kväll brann brasan och värmeljusen i alla fönster och i soffan låg spinnande katter. Mmm… det är livskvalité det!

Dagens låt: Robbie Williams; Have you met miss Jones http://www.youtube.com/watch?v=KIDFlPlw0AI

Inga kommentarer: