Dagens låt:

måndag 30 augusti 2010

En måndag

Min Golden mår absolut bättre men magen är rejält risig fortfarande. Han fick dietfoder igår, men idag har jag tagit till den yttersta dieten: Risavkok för att få lugn på magen. Konstigt nog är han ganska pigg ändå. Fortsätter magen krångla blir det kontakt med djursjukhuset igen imorgon. Vi håller tummarna… *blåhåller*

Lillprins har haft vad vi hoppas är ett tillfälligt bakslag på dagis. I fredags när han lämnades fanns där bara en helt ny fröken och en vikarie och det blev totalt fel för den lille prinsen. Idag när vi bara nämnde dagis på morgonen så började han storgråta och klängde fast i pappa i ren panik och vägrade släppa. Detta var då en timme innan de skulle åka dit…

Ja, lite irriterad är jag på dagis som inte informerat oss om fredagens morgonsituation. De visste ju att det inte skulle finnas någon personal som han kände där och då kunde de väl informerat oss om det dagen innan, så hade vi självklart lagt upp lämningen på helt annat sätt. Vi hade väntat med lämning tills en personal som han känner fanns på plats. Men som det var nu fick vi ingen chans.

Mannen var med en timme på dagis idag och lämnade först när det kändes okej för lillprins och risken är att vi kommer få hålla på så här ett tag framöver nu. Men, allt för lillkillens trygghet. Vi kommer att finnas med honom så länge det krävs, för att lämna ett panikslaget storgråtande barn på dagis och gå därifrån är ALDRIG ett alternativ i denna familj! Barnen kommer alltid i första hand och jobb och studier får stå åt sidan om så krävs.

Första seminariet är nu avklarat, kändes bra. Som vanligt var det flera som hade problem med ljud och dyl. men det brukar rätta till sig efter en gång eller två. Verkar vara en okej studiegrupp så det blir nog en helt okej termin. Men MASTIG är den, tills idag hade vi 2 föreläsningar och tills imorgon en föreläsning till samt 4 böcker + 180 sidor skollag. Sen 3 böcker till och en föreläsning tills på torsdag. Nog har man att göra allt :)

Dagens låt: Bara en vacker låt; Christina Perri; Jar of hearts http://www.youtube.com/watch?v=HH7WXlf9WLk

Inga kommentarer: