Dagens låt:

fredag 20 augusti 2010

Uppdate ;)

Vardagen är så gott som här nu och hösten känns farlig nära. Kloker har haft sina första gymnasiedagar och vet ni vad?! Hon fick en bra kompis i klassen redan första dagen *hoppar och skuttar* De gick på stan en stund efteråt tillsammans och kompisen har dessutom samma intressen som Kloker!!! Bara det gjorde att Klokers nervositet gick från 100 till 50. KANON!!! Nu ska vi bara se hur själva studierna går också, det är ju alltid tuffare med gymnasiet än högstadiet och kommer man dessutom från ett väldigt ombäddat privat alternativ innan, så blir omställningen STOR! Men vi håller tummarna och är beredda på operation stöttning :)

Småpojkarna klev in på dagis med en självklarhet som att de varit där senast igår och inte varit lediga i 10 veckor. Imponerande och väldigt sköööööönt! Trötta var de också när de kom hem efter första dagen, som trots allt bara bestod av 2 ynka timmar. Men där ser man hur stor skillnad det egentligen är för små barn att vara hemma kontra på dagis. Intrycken och ljudnivån är en helt annan på dagis. Är så nöjd att jag och mannen är överens om att dagis är bara till för nödvändighet, aldrig avlastning!

Idag ska sessan leka med bästa kompisen och imorgon tror jag att det blir lite nödvändighets shopping inför sessans skolstart och kommande innebandyträningar. Jajjemensan, hon ska bli en liten innebandytjej till hösten ;)
Själv börjar jag känna lite stress inför min egen skolstart. Så är det alltid innan allt fallit på plats och man har koll på läget. Ny kurs, nya kurskamrater (en del gamla) och nya regler. Tar en stund att få grepp på det hela, men sen är det lugnt. Har lite ångest över att sommaren är ”slut” också och därmed softar dagarna… *snyft*

Fick hem ett par stövlar jag beställ igår. SJUKT snygga och satt som en smäck! Sånt gillas! Är sugen på att beställa ett par till i svart (mina är bruna).
Dagens låt: Nancy Sinatra; These boots are made for walking http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg

Inga kommentarer: