Dagens låt:

torsdag 5 augusti 2010

Summer is back!!!

Äntligen har sommaren gjort ett litet återintåg *hoppar och skuttar*. Började visserligen morgonen med att få tokspel på den stationära datorn som tog typ 10 minuter på sig att lägga upp en sida. Jo, jag har en mycket bättre Laptop, men vem orkar ta fram den när den stationära bara står här liksom?! Hur som helst så behöver den burken åka en sväng till farbror datadoktorn! Ja, inte på grund av mitt tokspel då alltså, utan på grund av att den laggar hela tiden.

Idag kom även min efterlängtade sand till vår egen badplats. Vi lade sand där för typ 4 år sedan, men nu kände vi att det var dags för påfyllning. Det bästa av allt var att killarna som levererade sanden hade även en traktor med specialkran med sig, så de tog bort en stubbe med uppstickande rot som vi haft i vattnet i alla år och som man slagit i jämt. Men nu är den borta och de tog även bort 2 stora stenar som bara låg där i vattnet till ingen nytta. Det blev så himla bra så!!! De hade dessutom en lååååång utläggning om vårt idealiska tomtläge och hade inte haft en aning om att det fanns en sån här "oas" i denna by :)
I och med att det var ett helt flak med sand så blev det genast mer långgrunt i vattnet och där vi förut haft en ”kliva- ner- i- vattnet – kant” kan barnen nu bara springa från gräset rätt ner i vattnet. POPULÄRT! Han tippade sanden direkt i vattnet och sen har vi tryckt ut den samt hinkat i det som var ovanför ytan i någon form av "langnings" teknik, hur smidigt som helst!
Vi känner fortfarande en tomhet efter Lilla E och jag tänkte på henne nu när barnen badade för fullt. Hon ska ju vara med där liksom… Mannen kom på sig i kassan idag med att ha köpt 4 godispåsar tills på lördag, så han hade med en liten E han också. Otroligt vad snabbt hjärnan ställer om sig till något nytt, men det tar ibland längre tid att gå tillbaka om det är nödvändigt. Ja, ja lilla E får gärna vara med mentalt så länge det bara går.

Dagens låt: Inte riktigt, men nästan ;) Beach boys; Kokomo http://www.youtube.com/watch?v=9ChADh1zt5I

Inga kommentarer: