Dagens låt:

söndag 29 augusti 2010

SUGDAG!!!

Har en tvättäkta SUGDAG idag!!!

Har gjort det mindre brillianta försöket att se en föreläsning med hela huset fullt av barn. 14 minuter av föreläsningen har nu tagit över en timme med alla avbrott som måste göras. *suck*

Hade från början gjort en mycket bättre planering, men gårdagen gick bort då jag var tvungen att ta Golden till djursjukhuset 5 mil bort och det tog all min studietid och mer därtill. Han var tvärdålig och gick stappligt i passgång i slowmotion. Jag var övertygad om att någon av alla de tusen stenar han roar sig med att bära runt på slutligen hade valt fel väg ut och satt nu fast i tarmen någonstans. Efter samtal med jouren på djursjukhuset och med informationen 65% påslag på räkningen pga jourtid så var jag på väg.

Det visade sig vara tarmomvridning (tack och lov dock inte hel) och efter 2 röntgen, kontrast och någon form av medicinering så kunde vi återvända hem framåt kvällstimmarna. 3200 kr fattigare, men tack och lov med en hel hund rikare! Helförsäkring är och förblir ett alternativ.

Därför sitter jag nu här och försöker få till mina studier. Mannen jobbar som vanligt. Att läsa i kväll när de gått och lagt sig är inget alternativ eftersom min hjärna går till sängs samma tid som dem. Att hinna göra det innan lillprins vaknar är operation omöjlighet. Alltså kvarstår detta alternativ som suger REJÄLT!!!

Har dessutom två 18 åringar, var av en numer helt insnöad i aktier, som babblar i bakgrunden. Det intressanta är alla saker han nu har planerat att köpa med sin, enligt honom, garanterade aktievinst. De är redan utvalda och klara och än har han inte köpt en endaste aktie. Kan erkänna att magkänslan är allt annat än bra när någon som precis fyllt 18 snöar in så totalt på saker som denna. Det är det enda han pratar om från det han vaknar tills han går och lägger sig och igår när han skickade in sin ansökan till någon specialbank för just aktier så tryckte han igen kuvertet minst 20 ggr, och jag skojar inte! Misstänker en mindre bra utveckling av detta där ”att kolla aktiekurser” blir första prioritet och skola och socialliv i fet andrahand.

Den här datorn är något som också suger idag! Den är segare än segast och hakar sig hela tiden så man måste starta om den. Hur irriterande är inte det?!

Jag ska med 100% garanti donera denna till barnen som lek och speldator och som Kloker kan kolla sina mail saker i och sedan ska jag köpa en NY dator som bara jag och mannen får använda. Ja, SÅ ska det absolut bli!!!

Nej, nu ska jag fortsätta med min evighets föreläsning *supersuck*

Dagens låt: Martin Stenmark; Sjumilakliv http://www.youtube.com/watch?v=4fE125dYSKY

Inga kommentarer: