Dagens låt:

söndag 4 oktober 2009

1700 tals bal

Nu är vi hemma igen efter en riktigt superhäftig weekend, den var helt OUTSTANDING!!!

Vi samlades i receptionen på Sundbyholms slott och fikade. Vi var ca: 30 st. Därefter fick vi våra rumsnycklar och ALLIHOP hade vi fått sviter :) Vår var en tre rumssvit, superfin! På sängen låg våra kläder inför kvällen, där temat var 1700 tals bal. Så himla häftigt!!!
När alla svidat om så samlades vi i receptionen igen och tågade sedan ner till slottet där kanonsalut avfyrades. Väl inne fick vi Champagne och sedan var det middag med bordsplacering.
Maten bestod av förrätt: Pilgrimsmusslor, varmrätt; Kalvfilét med rödvinssky och efterrätten var en chokladcreme med karamelliserat täcke och vaniljglass. Till detta serverades olika viner, vitt, rött och dessertvin.

En helt underbart rolig kille var inhyrd och stod för middagsunderhållningen. Han var klädd som Bellman och engagerade gästerna i diverse olika upptåg, jättelyckat. Han mobbade Linus FLITIGT för hans vita tennisskor...
Efter maten var det kaffe med avec, vilken var Cognac, Whiskey eller Baileys.
Varje person fick också 2 stycken drinkbiljetter var till valfri dryck i baren, därefter fick man bekosta det hela själv (men detta räckte mer än väl…)

Väldigt trevliga människor, allt från en dröm om Angelique, snövit/ Dilba, en avhopppad blivande travtränare, en engelsk specialpedagog, en barnmorska, en blivande forskare till en fd Idol deltagare :)
Slottet med sin miljö och alla som var utklädda gav verkligen en känsla av att befinna sig på 1700 talet. Detta är en av de 10 häftigaste sakerna jag varit med om hittills i mitt liv och det var SUPERLYCKAT!!! Tack snälla ledningen på Viljan som bjöd sina anställda med respektive på detta evenemang. Jag ser fram emot 20 års jubileet :) Men minnena från denna superlyckade bal kommer jag att leva på LÄÄÄÄNGE!!!
Här följer lite fler bilder från balen:
Dagens låt: Askungen - vad annars?! :) http://www.youtube.com/watch?v=g-x6qTiERS8

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha:)))) Snövit/Dilba o Linus vita gympaskor. Du e grym på att blogga, alltid lika intressant o roligt o läsa det du skrivit. Kram från snövit/Dilba