Dagens låt:

onsdag 14 oktober 2009

Besegrad mamma och klädlycka

Mamma- barn- mys dagen har varit är, och är väl bitvis fortfarande. Det känns lite som att småbusisarna njuter ännu mer av myset nu när de börjat dagis. Fast lillprins vänder upp och ner på huset, något som man är förskonad när han faktiskt är på dagis. När han kommer hem därifrån är han för trött för att härja här hemma, så det där med dagis har sina fördelar helt klart…

Sessan och bästa kompisen Linnea har telefonplanering inför helgen varje kväll. Linnea ska sova över här då, sessan har ju redan sovit hos henne 2 helger, men hon är ju lite kavatare i sin läggning än kompisen. Det är ju så härligt med barn, de är så olika, men kompletterar varann ändå och för det mesta på ett väldigt positivt sätt. Det är ingen dålig planering de har diktat upp inför helgen och det är bara att haka på :) Det mesta är i kreativitetens tecken så det ska bli spännande att se resultatet.

Idag fick vi hem en hel del beställda kläder till filosofens stora lycka. Inte för att han är det stora klädfreaket i denna familj, men nu gällde det Disneys Bilar kläder. Han blev hel ekiperad flera gånger om med strumpor, kalsonger, jeans och tröjor, allt med Disneys bilar tema. För er som känner honom, så behöver jag nog inte förklara den totala lyckan…
Själv föredrar jag ju lite mer påkostade märken med bättre kvalité, men är man så förtjust i Disneys Bilar som filosofen är så är det bara för mamman att känna sig besegrad och ge med sig. Och med tanke på hur överlycklig han blev, så var det värt det flera gånger om. Just nu springer han runt här i coola filsingar med Blixten över hela rumpan :) Känner igen stoltheten lite från 17 åringarna när de investerat i nya Björn Borg kalsonger… Inte för att de springer runt i bara fillingarna, men jeansen hänger genast lite längre ner när de är på :)
I helgen blir det fullt hus här. Klokers pappa kommer på besök och Sessans farmor, sen ska ju Linnea sova över också, men såna är vi, nemas problemas, finns det hjärterum, så finns det stjärterum!

Dagens låt: Sheryl Crow; Real gone http://www.youtube.com/watch?v=X3HlFewKByw

Inga kommentarer: