Dagens låt:

fredag 30 oktober 2009

Besluts ångest!

Fick sovmorgon idag *ljuvligt* Känner mig genast lite piggare :) fast ändå seg och trött. Men här känner vi inte efter inte, så det är mao precis som vanligt och vad man gör det till. Det är ju inte hur man har det, utan hur man tar det som gäller!

Mr Aussie var till djursjukhuset på förmiddagen för att plocka stygnen. Det hela gick bra, men han måste behålla kragen några dagar till på grund av att det inte läkt igen ordenligt än.
Mr Poop kommer tillbaks idag eller imorgon och stannar till en ny ägare dyker upp.
Mannen tog en ny sväng ner till den lilla staden på eftermiddagen för att besöka glasögonaffären. Både Sessans och Filosofens glasögon behövde bändas till, vem nu det kan bero på. Tror det börjar på Lill och slutar på Bus…

Kloker med syster väcktes efter 12 idag och imorgon blir det ingen sådan sovmorgon, då skolan börjar igen på måndag. Tillbaks till ordningen liksom – sorry! Det blir således inget nattuggleri heller.

Fönstren på altanen är i AKUT behov av putsning, när solen ligger på så ser det för dj—ligt ut faktiskt. Vet bara inte när jag ska får ork till det, det är ju så sjukt tråkigt… But it has to be done *suck* Kan man muta någon tonåring tro? Njae, skulle nog bli jäkligt dyrt och ändå med ett halvtaskigt resultat, så det är nog bara till att släppa den tanken…

Har beslutsångest inför morgondagen. Vi ville hitta på nåt kul med barnen och Kolmården är ju ett alternativ. Det är ju lite kul även för Kloker med lillasyster. Lite roligt att gå där på hösten när alla djuren är pigga och vakna och far runt till motsats från sommaren när de ligger i skuggan och dåsar. Delfinshowen är ju i full gång också, en riktig höjdare. Men så är det ju det där med resan, minst 3,5 timmar enkel väg och våra småmonster är ingen ”picknick i parken” att ha i bilen numer. Bara tanken på en 7 – 8 timmar i bilen med dem får mig att känna mig JÄTTETRÖTT redan nu. Men det är ju kul när vi väl är där…
Vi skulle ju kunna göra nåt enklare och närmre som att gå på bio och gå på restaurang istället, det tycker de ju också är kul och då blir biltiden sammanlagt bara 1,5 timme. Inte lika tröttande förslag. Fast djur är kul, det går ju inte att komma ifrån, men så är jag ju en fryslort utan dess like och att gå där i kylan i flera timmar lockar inte speciellt mycket. Fast det är ju bara jag som fryser, så det vore väl lite väl ego att ha med det som argument förstås… Nej, inte vet jag… Vi får se helt enkelt var vi hamnar imorgon.

Dagens låt: Anastacia ; Not that kind http://www.youtube.com/watch?v=C9-zgotuXkU

2 kommentarer:

Nina sa...

Café Sturegatan 1G är öppet;)!

Cilla sa...

Vilken underbar stund av total sinnesförvirring och hybris du måste haft där... Hade ni inte nyrenoverat?! Återkommer mer än gärna utan småbus för sinnesfridens och ekonomins skull :)