Dagens låt:

söndag 1 november 2009

Gårdagen blev en kompromiss...

Mannen tog med sig barnen, Kloker + syster och Butter och åkte till Kolmården. Anledningen till Butters närvaro är, att han med rätt muta är KLOCKREN med sin småsyskon och till stor hjälp och vi hittade den rätta mutan :)

Mamman var hemma och pluggade i godan ro och ska vid ett senare tillfälle ta med småbuset på bio istället.

Dagen på Kolmården blev väldigt lyckad. Klokers lillasyster hade aldrig varit där förr, något som starkt bidrog till att resan blev av. Delfinshowen var lika poppis som vanligt (ja, vi har varit där många gånger förut) och näst bäst var Lodjuren, sälarna och snöleoparderna. Lillprins Bus var djupt upprörd över att pappan VÄGRADE plocka upp efter en bajsande elefant. ”Plocka upp pappa, var är bajspåsen, måste plocka upp, måste!” Detta tjatade han om ända tills de kom till Bamses lekland och då kom han äntligen av sig. Fast man får ju sträcka på sig som hundägare, vi är nog några av de få i denna by som faktiskt REGELBUNDET plockar upp efter våra hundar. Vårarna här efter snösmältningen är ASÄCKLIGA, då det ligger drivor av hundskit längs vägkanterna. Nej, SKÄRPNING alla hundägare, SÅ jäkla drygt är det faktiskt inte, vare sig att böja sig ner eller att bära med sig påsen hem!
Lillprins gör som sagt ingen skillnad på storlekshög heller, så kanske skulle byns ryttare också ta reda på efter sig , åtminstone när det sker mitt på asfaltsbelagd gata?! By mentalitet kallas nog hela grejen med att inte plocka upp efter sig, detta skulle ALDRIG få förekomma i denna utsträckning i en stad. Respektlöst är ett annat ord...

Jag får väl vara tacksam för att vi bor längst ut på ena kanten och att inte många lata hundägare går förbi här…

En trött familj kom i vart fall hem från djurparken och idag har det varit väldigt lugnt här hemma. Sessan har varit på simskolan och Kloker har spelat bowling med sin andra lillasyster och gick sedan på hockey.

Imorgon är det plugg och möten inbokat i vanlig ordning.

Dagens låt: Är en liten instruktionsvideo: How to pick up dog poop (Hur man plockar upp hundbajs) http://www.youtube.com/watch?v=VCuiZDhKwho

Inga kommentarer: