Dagens låt:

tisdag 17 november 2009

Vad är det för en dag?

Jo... Det är ingen vanlig dag, för det är Klokers födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA!
16 år blev hon, inte illa pinkat… Självklart sång och paket samt frukost på säng. Från vårt håll blev det mest smycken och dvd filmer, men dagens födelsedags present innehåller också en volymbehandling av håret samt valfri färgning eller slingor. Kläder fick hon nya förra veckan, så det blir en liten makeover :) (som hon bestämmer själv hur den ska se ut).
Det var en mycket glad tjej som gick till skolan med ny kort stickad klänning, nya tights, nytt halsband samt nya örhängen, armband och scarf som hon fått av sin mormor. Hem kommer sen en ännu mer omgjord tjej med ny frisyr – spännande! Misstänker att mycket utav födelsedagspengarna (som hon fått av övrig släkt) kommer att gå åt till den nya garderoben och annat som är viktigt när man är 16 år. Det strålade i vart fall om henne och det hoppas jag att det gör ikväll också :)

Ett ganska intressant seminarium var det idag utan seminariehandledare, hon är i Ryssland, och genast blev det Polsk riksdag. Inte så att vi var oense men ingen hade någon koll på vems tur det var att prata, så antingen var det knäpptyst eller så pratade alla i munnen på varann. Pod: ar flög hit och dit och alla var med och petade på det mesta. Ja, ja, många goda skratt blev det i vart fall!

Ringde BVC om Lillprins magont, helt ofarligt trodde hon, så vi skulle avvakta någon vecka till och se om det försvinner. Men när hon ändå hade mig på tråden så undrade hon om jag ville ha influensa vaccinet till Lillprinsen: JAAAAAAAAAAAAAA!!! Blev mitt svar och snipp, snapp, så är vi inbokade IDAG kl 16! *skönt* Butter kunde sluta tidigare, så han kan vara med och sitta med de andra två busarna i bilen under tiden. Man vill ju inte släpa in barnen i bakterie härden på vårdcentralen i onödan…

Dagens låt: Happy birthday to you http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A

Inga kommentarer: