Dagens låt:

fredag 13 november 2009

6 barns mamman strikes again!

Jaha, så har jag fått tillbaks det stora arbetet från förra delkursen, som jag och en studiekollega gjorde tillsammans. Betyget blev faktiskt helt omöjligt ännu bättre denna gång, det finns ju bara IG, G och VG på högskolan, men nu fick vi VG+!!! Ett helt försättsblad fullt med positiv kritik och ord som "strålande", inte helt fel! Oj, oj, oj, går ju liksom inte att toppa den och kraven på en själv blir ju lite högre från gång till gång, åtminstone har man ju ett krav på sig att hålla samma höga nivå i vart fall. Denna delkurs så är det 3 arbeten som ska lämnas in… Men mina studier är viktiga för mig och det är viktigt att verkligen ta in den kunskap som ges, för den kommer jag ju behöva i mitt framtida yrkesutövande. Gör man det så följer ju liksom resultaten med och att skriva är ju inget som jag tycker är speciellt besvärande, tvärtom KUL, som ni säkert märkt vid detta laget.

Sitter just nu och fnular på vad jag ska unna mig för att fira detta superba resultat. Har inget som jag är i behov av, men jag brukar inte ha några som helst problem med att hitta på något :)
Mannen bidrog meddelibums med denna fina bukett: Ja, sexbarns mamman når nya svindlande höjder, och det är faktiskt en bedrift! Min kära lilla mamma satt här för några veckor sedan när jag pluggade och frågade hur i hundan jag fick något gjort överhuvudtaget när jag ideligen blev avbruten och fick gå ifrån för att hjälpa till här och var.

Ja, vad ska man säga, nöden har ingen lag… jag är först och främst mamma och student kommer långt senare, men jag har en enorm kapacitet att klara av saker när jag bestämt mig för det, så är det bara. Jag har ju själv VALT denna situation och då ska jag väl för i sjutton fixa den också :)

Tjohoo, tjoheej och klackarna i taket! Jag och Ewa kompletterar varann jättebra, då vi har samma höga mål i sikte när det gäller våra studier och vi kommer bitvis att samarbeta på denna delkurs också. Hon är också i min ålder och har 2 barn. Är SKITNÖJD med vår prestation!!!

Dagens låt: Idag känner jag så här igen: DARE ME!!! http://www.youtube.com/watch?v=vPTwcwA6vuk

3 kommentarer:

Nina sa...

SUPERDUPERGRATTIS KOMPIS!!! Men återigen - man är inte särskilt förvånad att du får alla "plus i kanten" som går att få! Du är helt oslagbar - det har jag alltid tyckt och det kommer jag alltid att tycka!! Fira ordentligt för det är du VÄRD!!!

Varma Bamsekramar NINA

Mamma Ann sa...

TOPPENBRA du är fantastisk som klarar detta så bra, hoppas att ni får en härlig helg. Puss och Kram .

Cilla sa...

Tackar för alla fina kommentarer :)