Dagens låt:

lördag 17 oktober 2009

Antiken på mindre än 30 minuter

Huset är fullt med folk! Det är ett evigt pratande överallt :)

Sessans farmor har precis bjudit på sin fantastiskt goda hemlagade kycklingsoppa med färsk pasta i *mumma* Dessutom har hon städat upp småpojkarnas rum och sorterat alla sessans kläder samt börjat röja på altanen. Snacka om effektiv!!!

Trötter var på fest igår med tema ”antikens grekland”. Detta kläckte han ur sig mindre än 30 minuter innan vi skulle åka och sa: Kan du fixa nåt åt mig i klädväg?


Nöden har ingen lag och det är ju tur att Cillan är en enda stor liten filofix. *Ching- ching* så hade vi fått ihop denna stass:
Inte så pjåkigt va?! Notera de antikfixade Foppatofflorna...

Vi var ju tvungna (till alla resenärers stora förtjusning) att busa lite med sessans farmor när vi hämtade upp henne vid tåget. Trötter gick helt sonika ur bilen i 4 graders värme, letade reda på farmodern och med en svävande gest utropade: Ave Elisabeth, välkommen till Antiken!
Ja, den bilden blev nog en story för en hel del av resenärerna den kvällen :)

Sessan och bästa kompisen har haft superroligt hela dagen och förhoppningsvis så orkar de inte hålla igång hela natten, Lillprins vaknade nämligen före 5 imorse, fast mannen tog över då och gav mig en härlig sovmorgon. (Puss på honom)

Dagens låt: Bara för att de inte valde hans bästa låt igår på Idol, så kommer den här: Michael Jackson; Man in the mirror http://www.youtube.com/watch?v=SgtWIx2zLtk

Inga kommentarer: