Dagens låt:

lördag 24 juli 2010

Det rullar på :)

Igår var jag trött. En av alla nackdelar med att mannen är borta är att bägge småpojkarna hamnar i min säng och de rullar runt som grillkorvar i en stekpanna hela nätterna. Detta i sin tur leder till att jag får en fot här och en arm där och blir väckt ca 20 ggr / natt. Har nu kommit ifrån småbarnsåren och det där med störd nattsömn är inte längre en baggis…

Efter en kopp te hos peppiga granntomte mannens fru så kändes det genast lite bättre och lekparksutflykt stod på schemat. Det fick bli lekparken i Sala trots att den ligger väldigt långt bort, men den är verkligen TOPPEN!!! En fikakorg i parken och senare middag på favoritpizzerian i staden gjorde dagen komplett.
Vår lilla gäst var som vanligt mot mig igår men roade sig istället med att testa rumpan av Kloker. Men glöm att vår lilla gäst fick något gensvar där. Kloker var bara kolugn och hyperkonsekvent så vid sängdags fick vår lilla gäst se sig besegrad även där. Fnular på vem hon ska försöka med idag :)

Sessans farmor är på besök under helgen så även vårt tvättberg kommer att besegras. Ja, hon tycker faktiskt att just tvätta är något av det roligaste som finns och jag bara tackar och tar emot, dum vore man väl annars ;) I övrigt blir det en lugn dag på hemmaplan. Det har varit mängder av utflykter denna vecka och även om vår lilla gäst blir rastlös så behöver faktiskt mina barn få ta igen sig lite. Ja, det är inte så bara och bara att vara feriehem, det är en balansgång och en avvägning hela tiden och ens egna barn måste vara precis lika viktiga som gästen och ALLA måste må bra. Dessutom är ju vistelsen här också att visa hur vi har det och hur vi lever i vanliga fall, så det får inte bara bli att man flänger och far hela tiden. Ge och ta liksom, vilket inte alltid är enkelt när man är 11 år och verkar vara van att få bestämma ;)

Ute temperaturen visade på ynka 12 grader i morse *skräck* och inne var det bara 19 så det blev på med golvvärmen. Tänkte en stund elda igång i täljstensspisen men ändrade mig i sista sekund och tänkte att det kanske blir sol och då får vi 40 grader här inne. Men jag gillar inte att frysa och det är ju hemskt att man ska behöva göra det i slutet på juli. Värmen hittills denna sommar har helt klart gjort mig bortskämd! Australien känns mer och mer lockande men mannen har ormfobi så det lutar mer åt… Skåne. Men detta hotell på Stora Barriärrevet känns inte så tokigt. Älskling?! Om 10 år... i 50 års present?! Du och jag...
Dagens låt: Vill, vill, vill!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Gsxm25cIAzM

Inga kommentarer: