Dagens låt:

torsdag 11 augusti 2011

Härliga skogspromenader!!!

Kroppen kändes faktiskt helt okej i morse när jag vaknade så jag bestämde mig för att göra om gårdagens runda direkt på morgonen. Tyvärr började jag känna av skoskav efter 7 km, kan ha berott på att skorna fortfarande var fuktiga efter gårdagen då vi gick på en igenväxt traktorstig i blött gräs. Tänkte ändå fortsätta, för det brukar ju kunna gå om man inte tar av sig skorna och lite blåsor kan jag överleva. Men mannen (som jag talade med i telefonen) kom med den kloka insikten att det skulle bli svårt att ha några andra skor på sig sen förutom typ ”tofflor” och jag ska ju faktiskt börja mitt nya jobb på måndag… Jag klev då ur skorna och gick på nedtrampade hälar istället och det funkade ett tag, men sen började det göra ont i benhinnorna (antagligen för att det inte var allt för fotriktigt att gå på det viset), så efter 7 km gav jag upp och mannen fick komma och hämta mig och voffsarna. Men det var om möjligt ännu vackrare än igår på promenaden och jag orkade inte bära med mig min stora otympliga systemkamera, men tog några bilder med min telefon:
Det är en så sjukt vacker promenad med porlande bäckar och underbar natur. Detta är inte den välbesökta skogsslingan som ligger här intill och som jag nämnde i ett tidigare inlägg, nej den här rundan ligger på andra sidan byn och där möter man så gott som aldrig någon annan. Jättehärliga gamla vägar och traktorstigar som inte längre används. Vet att några av hästägarna i byn rider där ibland och på vintern har de skoterleder där. Det blir med garanti en kvällspromenad i tofflor ikväll också, men då blir det den vanliga skogsslingan.

Småbuset ska och se nya Cars 2 filmen i 3D idag och jag ska till frissan i eftermiddag, något som verkligen är på tiden. Har lite av en pälsmössa på skallen just nu ;) Ska bli skönt att få bli ompysslad några timmar och prata lite strunt med världens bästa klipp- Linda :) Det är härligt vardagslyx minsann!

Lite måsten finns att göra innan måndagen, som att sortera igenom min och barnens garderober. När man ska iväg på morgonen så vill jag att det ska vara ordning. Ingen onödig tid finns att lägga på att rota igenom garderober efter saker som borde finnas där. Men det får blir morgondagens bekymmer ;)
 
Dagens låt: Irish music http://youtu.be/WWTYt_-jafg

2 kommentarer:

Monica sa...

Det ser ut som om du har härliga omgivningar på dina hundpromenader. Om du visste vad jag längtar efter att gå långpromenader men Lipton. Jag lär få vänta länge till eftersom han är alldeles för liten än. Tiden går fort, tack och lov. :)

Cilla sa...

Ja, den går alldeles FÖR fort emellanåt och jag såg den nya Lipton- bloggen. Bra idé för att verkligen kunna minnas valptiden :)