Dagens låt:

fredag 26 augusti 2011

Update :)

Ja nu märks det att man är heltidsarbetare, absolut ingen till bloggande på vardagar. Denna vecka har jag bara hunnit ta ut min hela lunch vid ett tillfälle, annars har det varit att kasta i sig maten i farten. Men CHEEEEESUS vilket roligt jobb jag har och jag märker att jag kan göra en skillnad. Jag har blivit jättebra emottagen på min första skola, en av tre som kommer att vara ”mina skolor”. Har redan fått uppdrag 2 på en annan skola dit jag också ska nästa vecka samtidigt som jag fortsätter att arbeta parallellt med den första skolan. Mycket av jobbet är att våga tro på en förändring, att se möjligheterna och styrkorna i verksamheten, lära känna eleverna, trolla lite med knäna och framför allt att tro på sig själv och vara väldigt ödmjuk mot de människor man arbetar med och den verksamhet man möter. Men härliga människor möter jag, såna som brinner för barnen och som kämpar på trots knappa resurser och stora klasser.

Mitt team är också jättebra och vi lär känna varandra bättre och bättre för varje dag som går och jag tror verkligen att vi kan komplettera varandra bra.

I övrigt så är skolan och dagisrutinen igång och fungerar bra *peppar, peppar*. Sessan är hos bästisen i helgen och ska på söndag dessutom börja på cheerleeding. Själv kan jag inte skryta med att jag varit speciellt behjälplig på hemmafronten denna vecka. Har mest suttit i soffan och spelat på läppen av trötthet när jag väl kommit hem. Det är många intryck och mycket att ta in så här i början och man måste ju liksom vara ”på tårna” när man är ute och jobbar. Min chef frågade idag om jag kunde sova på nätterna nu när det varit så mycket från första början. Jag sover som en klubbad säl!!!

Mannen jobbar hela helgen, men det är väl som det ska när han varit hemma hela veckan och rott iland det hela. Vi har förresten köpt ny bil, en till V70. Vår stora Chrysler grand voyager har liksom tjänat ut sitt syfte nu när vi blivit 2 mindre i familjen så det blev jag som fick en ny bil. Denna är svart och 4 hjulsdriven och har ett sånt där ”extrautrustnings paket” med telefon och backsensor (kan jag VERKLIGEN behöva) mm, mm. (självklart diesel). Så nu tar både jag och mannen oss fram i varsin V70 ;) Jag kör ju dessutom en hel del i jobbet, vilket jag givetvis får ersättning för, och då kan det vara bra med en 4 hjulsdrift eftersom en del skolor ligger ute på landet i kommunen och de senaste vintrarna har ju varit minst sagt snörika!

Det är mycket ”jobb” nu i bloggen, men det är ju det som förutom familjen får det största av min tid nu. Lilla Bu fick besöka veterinären idag och blev sterilicerad och chipmärkt, så nu är det avklarad. Hon hade varit jättelugn (innan hon blev sövd och efter) och nu är hon ”som vanligt”, så när som på såret och den rakade magen.

Nej, nu blir det fredagsmys med småpojkarna och sedan blir det sängen så att jag orkar vara människa imorgon ;)

Dagens låt: Holly Johnsson: Lovetrain http://youtu.be/oqwd6oGFZzE

2 kommentarer:

"mannen" sa...

Grattis till 16000 besökare på din blogg älskling!!!!

Cilla sa...

Ja men *wow*!!!