Dagens låt:

måndag 7 februari 2011

Dag ett rätt och slätt :)

Första vfu dagen gick lysande. Det är så härligt att träffa alla mysiga 6 - 7 åringar igen och jag känner verkligen att jag är på RÄTT plats, så läraryrket är inget frågetecken längre :) Det är dessutom kul att känna sig uppskattad av "kollegorna" också och att de är glada över att jag är "tillbaks" :)

Det enda som inte var lika lätt och roligt var att ta sig ur sängen på morgonen. Varför är kroppen alltid som tröttast när man MÅSTE stiga upp? Har även märkt att mina armar är ivägen när jag sover nuför tiden. Vaknar ofta av att jag legat på dem eller haft dem i någon konstig ställning som gör att de sticker och värker. Kanske är det ålders relaterat?!
Fnular vidare på mitt ämne för ex - arbetet och har nu skickat en förfrågan om ett ämne till ex arbetes koordinatorn. Så vi får se hur det blir.  Har även fått erbjudande om att skriva tillsammans med en kurskamrat, men vi har hittills haft svårt att komma överens om nivå och ämne och då kanske det trots allt är lättare att skriva själv. Jag är dessutom URUSEL på att deligera och då framförallt saker som jag vet att jag själv gör bättre. Risken är ju att jag inte vill släppa ifrån mig arbetet och skriver hela ändå med ett extra namn på bara :) Det vore ju ingen höjdare precis, men min studiekamrat har satt nivån på ett G och visst jag kanske absolut bara får ett G på mitt arbete, men ambitionen borde väl vara att sikta på ett VG ändå?!
Mycket att fundera över och ta ställning till...

Imorgon har jag seminarie om "normalitet". VÄLDIGT intressant ämne!!!
Nu ska jag hoppa i badet och försöka tina upp lite efter dagens utomhuslek i förskoleklassen ;)

Dagens låt: Bra låt! Keane; Everybody´s changing http://www.youtube.com/watch?v=__VWOitjODw

Inga kommentarer: