Dagens låt:

fredag 4 februari 2011

TELIA = Felia!!!

Provade det mobila bredbandet igen igår. Lät datorn stå på samma ställe som vanligt och plötsligt så satte bredbandet fart och plockade upp i styrka. Efter en halvtimme (?!) så var det faktiskt uppe i nästan 60 mB (!!!) men då var metalldelen som man för in i USB porten så het att den inte gick att ta på och plasthöljet började också bli REJÄLT varmt så då vågade jag inte ha den i längre!
När vi hämtade den gamla datorn igår så frågade vi vårt dataproffs om det skulle vara så att det blev brännhett och då svarade han att" NEJ!!! Men Telia har haft problem med de där, varannan är det fel på liksom, det är som med disketterna på slutet, ett litet lotteri om man skulle få en som fungerade". Så... det blir till att åka till Teliabutiken ännu en gång och byta ut det mobila bredband som vi fick ett nytt härom dagen. Det är ju inte heller så att Teliabutiken ligger nästgårds direkt, det är 6 mil enkel resa! Hur irriterande som helst!!!!

Dessutom berättade Micke att han också har Telias "fasta" bredband och vårt fasta har ju krånglat i flera veckor nu genom att "hoppa ur" hela tiden. Micke bor 1,5 mil ifrån oss och hans hade OCKSÅ krånglat på samma sätt de senaste 2 månaderna. Det fungerade i 10 minuter, sen hoppar det ut i en minut, sen fungerar det i 10 minuter och sen hoppar det ur igen. Irriterande för den som sitter och nöjessurfar - javisst, men för mig som ligger innne mot nätet och har föreläsningar och seminarier mot högskolan så är det oacceptabelt att bli urkopplad var 10 minut! Det intressanta är att detta alltså drabbat fler... Ska nog förhöra mig lite med grannarna också.

Fick låna ett mobilt bredband från 3 (Tre) av Micke och det funkar faktiskt KLOCKRENT!!! Överallt i huset har vi full täckning och man bränner sig absolut INTE när man tar på linken. Nu är det upp till bevis Telia att ni får bevisa att ni kan hålla det ni lovat, för just nu ser det mörkt ut!!! Hur mycket ska man som kund behöva stå ut med? Det kostar både tid och pengar med detta krångel och mina studier blir lidande!

Som grädde på tårtan blev det när man på ekonominyheterna gick ut med att Telia Sonera säger upp över 600 anställda och att de flesta tjänster ska försvinna just inom bedband?! Hur tänker ni egentligen?!

Dagens låt: Michael Jackson; Black or white http://www.youtube.com/watch?v=bBAiZcNWecw

Inga kommentarer: