Dagens låt:

söndag 27 september 2009

Pros and cons

Detta med att bo på landet har ju både sina för och nackdelar.

Detta EVIGA skjutsande tillhör nackdels sidan helt klart! Dagen blir liksom hackad och malen rakt av med en skjuts hit och en skjuts dit och synkronisering har ungdomarna i detta hus aldrig hört talas om… Jobbigare blir det ju en helg som denna när mannen inte är hemma och man har en liten skara småbus att se över också. Tidskrävande arbete detta med taxichaufför så studierna är bara att GLÖMMA dagar som dessa *suck* Men det är ju vi vuxna som valt att bo här, ungdomarna skulle mer än gärna se ett mer centralt boende i en halvstor stad, så det är bara att bita i det sura äpplet, klä på sig ”det är underbart att bo på landet” leendet och skjutsa på.

Butter har haft flickbesök här hemma. Lillprins tyckte detta var VÄLDIGT spännande och testade att kalla henne för diverse olika namn; Robyn, Sofia och så vidare. Till sist fick han i vart fall kläm på det :) Att springa in och ut ur Butters rum blev den roligaste kvällsunderhållningen på länge…

Själv var jag ju hos världens bästa frissa härom kvällen. Jag får alltid den där sista kvällstiden så det är bara jag och Linda kvar i salongen. Det är så härligt energigivande för själen att gå dit. Ingen stress och bara skratt terapi i de timmar det tar att fixa till frisyren. Hon har dessutom alltid nya och kul idéer för mig och hon har redan en ny kul grej planerad tills nästa gång *längtar* Linda är en sån där härligt go, glad, varm och positiv människa och jag misstänker att hon uppskattar våra skratt sessioner lika mycket som jag! Hennes dotter går ju som sagt i samma klass som sessan och hennes andra dotter i samma dagisgrupp som småbuset ska börja i imorgon, så vi har ju en hel del gemensamma beröringspunkter :)

Mannen är i Idre hela helgen och detta foto skickade mannen häromdagen från Njupeskär: Vi var där för 4 år sedan med en väldigt liten filosof:
Oj vad tiden går fort, det känns verkligen inte som SÅÅÅÅ länge sedan som vi var där...
Men OJ vad rätt allting blev i mitt liv när världens bästa man blev en del av det <3

Dagens låt: Daniel beddingfields; If you´re not the one ;http://www.youtube.com/watch?v=1u8gdjTLx5k

1 kommentar:

Mannen sa...

Och oj vad rätt det blev för världens bästa man när han fick komma in i världens underbaraste människa, fru, mammas liv LER LYCKLIGT och längtar efter att få åka hem från jobbet snart.
Puss min älskling!