Dagens låt:

fredag 11 september 2009

Romantiska Mc Donalds

Förmiddagen tillbringades på Sessans skoljogg. Hela 4 varv sprang hon den lilla gasellen och det var inga korta varv kan tilläggas :) Sista varvet hängde denna mamman och Mr Poop på och fick genast en liten skara av småtjejer som följe.

Alla klasser hade sin egen startstation längs med banan, där de också hade sin matsäck parkerad. Det var till att hålla koll på Mr Poop på vägen, för vid varje matsäcks station åkte nosen ner i första bästa ryggsäck om man inte var med på noterna…

Solen bidrog med sommarvärme och så vitt vi såg och märkte så var det idel glada barn och skolpersonal.

Eftermiddagen har varvats med studier, städning och barnmys. Lillprins var så trött efter skoljoggen och lek på lekplatsen att han klockade i soffan och sov i flera timmar, så att få honom i säng innan midnatt kan ju vara tveksamt… Så typiskt egentligen för jag och mannen har planerat flera kvällar i rad att bara sitta med en kopp te i soffan och mysa när barnen somnat, men varje kväll hittills har det gått i stöpet och likaså i kväll med stor trolighet.

Mannen hade berättat för sina kvinnliga kolleger här om dagen att han var så glad över att han fått ta med sin fru till Mc Donalds en kväll. De höll på att dö och tyckte väl att han var det snålaste mest oromantiska som fanns. Men, saken var den att föräldramötet slutade tidigare än beräknat och mannen skulle åka till jobbet direkt därefter och jag skulle hämta Kloker vid ridningen, och det var 45 minuter kvar innan vi behövde åka åt varsitt håll. Utbudet är ju inte det bästa kvällstid i den lilla staden och således blev det en liten stund på tu man hand på Mc Donalds och i vår värld är det GULD värt!!! Det blir ju inte många stunder helt barnfritt för våran del och 45 minuter på Mc Donalds kan vara hur romantiskt som helst, det är ju vad man gör det till ;)

Soffan och te:et finns kvar till en annan kväll, just nu är vi småbarns och tonårsföräldrar och det går först, något som vi bägge är överens om, vi har ju själva valt detta liv och ingen av oss skulle byta bort det för något i hela världen. Vi har en helt fantastiskt underbar familj som vi njuter av varje dag och det kommer att komma dagar längre fram när de är utflugna och soffan och te:et är ett stående inslag varje kväll :) Lev i nuet och njut av varje sekund!

Dagens låt: Idag kände jag liksom bara för denna. Gene Kelly; Singing in the rain http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME

2 kommentarer:

Pappa KJ sa...

Fint att ni tar den situation Ni har "hamnat" i på detta fina sätt.Sista bilden var fin.Fortare än ni anar har "busarna" växt upp och i olika omgångar lämnat "redet".Då är ni i den situation bilden visar.
Kramar till Er alla från oss

Cilla sa...

Kramar tillbaks :)