Dagens låt:

måndag 14 september 2009

Sol och solokvist :)

Tänk att solen ÄNTLIGEN beslöt sig för att dominera himlen ett tag, bättre sent än aldrig :) Tvätten torkar ju så mycket bättre och fortare ute och doftar dessutom så där härligt rent och fräscht. Det är ganska skönt att ta sig en liten tvätthängarpaus i studierna. Trodde väl aldrig att jag skulle säga att det är ens i närheten av kul att tvätta. SHIT! Jag kanske börjar bli gammal… *skräck*

Idag har jag varit ruskigt effektiv i studierna *duktig flicka (eller tant?!)* Delvis beroende på att jag varit helt solokvist eftersom mannen tagit med sig småbuset till Eskilstuna tills på onsdag kväll. Tror de tycker att det är lika mysigt alla tre. Det har ju varit jag som varit hemma de senaste åren och gjort små utflykter med barnen (förutom de som vi gör tillsammans förstås), men nu får mannen ta den tiden istället när mina studier pockar på och det är så härligt att höra dem berätta om allt de gjort. Och saknar dem, det gör jag alltid innan de ens hunnit ut till bilen, men jag blir bättre och bättre på att släppa kontrollen och lita på att mannen fixar det hela (vilket han alltid gjort mer än väl, bara jag som är hönsig…) Badhuset fick besök av lillgänget i lördags och idag har de härjat på en lekplats i ”Sala klass” i Eskilstuna.
Efter eftermiddags seminariet, som höll på till 18.00 idag, så tog jag och mina 2 tjejer (Kloker och sessan) med de tre hundarna på en härlig promenad i kvällssolen, inte helt fel. Sessan njuter som vanligt av att ha all uppmärksamhet, jag har ännu inte haft hjärta att tvinga henne i säng, men det börjar bli dags nu… Imorgon ska mormor hämta henne i skolan och sen ska de mysa på kondis och lite annat tills mina seminarier är slut efter kl 15. Det är en sån härlig lyx att ha en mormor som finns nära till hands och som mer än gärna ställer upp när man behöver. Tack mamsen, du är GULD värd!!!
Tja, min väldigt förstående, underbara man går inte av för hackor han heller *puss*... ;)

Imorgon på förmiddagen ska jag också tillbaks till min lilla fältstudieklass och hålla i en liten planerad aktivitet. Ska bli kul att se om jag lyckas med att få med de marginaliserade barnen i den.

Dagens låt: Magnus Tingsek; Can't take my eyes of you http://www.youtube.com/watch?v=Vmu5cSUlOqQ

Inga kommentarer: