Dagens låt:

måndag 22 februari 2010

8 år idag :)

Jajjemensan, vår ”lilla” sessiluring är nu hela 8 år! Helt ofattbart att det är 8 år sedan jag låg på BB och genomgick en skräckförlossning i turbo. Den tog bara 45 minuter och allt vad smärtlindring heter var bara att glömma, för det ” hann man inte med”. Butters 7 timmars förlossning var ju rena rama himmelriket i jämförelse…
Men, nu är hon ju här i allra högsta grad och hela 8 år är hon också dagen till ära. Presenterna föll väl ut, en blandning av allt från kläder till en Keyboard. Lite roligt att notera att hon numer gått ifrån ”sessan – gulliga stuket” på kläder och väljer själv lite ”tuffare, coola” kläder. Som observant mamma hade jag noterat ändringen i klädval innan och därav blev födelsedags presenterna i klädform väldigt populära eftersom de gick i det ”cool, tuffa” stuket alltihop. Huvudstaden hade ju en hel del att erbjuda… :)

Dagen har i övrigt gått i lugnets tecken. Har ännu ingen helkoll på matematiken denna vecka, men mannen ska försöka göra det hela förståeligt senare ikväll och jag hoppas att det lyckas!

Snön singlar ner här igen som ett hån mot mitt fina vårkök. Snart är vi insnöade helt och fullt, fick pulsa upp till grannen på förmiddagen med snö upp till knäna. Nu får det snart vara nog!!!

Nu blir det Pizza och Kebab till middag. Det är ju sessan som bestämmer, eftersom det är hennes födelsedag :)

Dagens låt: En sessan favvo: So what; Pink http://www.youtube.com/watch?v=eaz5tGl5Yho

Inga kommentarer: