Dagens låt:

torsdag 4 februari 2010

Snöelände och mattekaos!

Ja, bara mer och mer… *suck* mannen har varit ute och skottat av olika altantak och garagetaket behöver också en omgång. Det har nog inte varit så mycket snö här sen vi flyttade hit för 6 år sedan. Det har snöat oavbrutet i över 24 timmar snart, men nu verkar det som att det börjar lätta.

Hade mitt första baslagsmöte idag. Ja det var ju… intressant… Inte tänkte vi lika speciellt ofta och vi var bara tre av fem som deltog, ja en fjärde var där, men sa ingenting! Däremot mailade hon efter mötet och talade om att vi gjort en uppgift fel och gav det som hon ansåg vara den ”rätta” lösningen. Vilket det INTE var. Ja men, ni hör ju! Sesame steet släng dig i väggen! Jag är bara så bejublande hjärtans glad över att ha världens bästa man som dessutom är ett matematik geni, så honom resonerar jag med istället och då blir allt så rätt så och jag FÖRSTÅR!!! Problemet med vuxna (mig inräknat) är ju att vi har inga som helst problem med att hävda att det just vi tycker är det som är rätt. Sen har man inte ett lika öppet sinne som barn utan hänger gärna fast vid sitt eget tänk. Ska bli rena rama himmelriket att arbeta med barn efter detta *hallelujah* Kände i vart fall att jag hade koll på uträkningarna och det kändes JÄTTESKÖNT!
Förkylningen envisas med att hänga kvar och är nu ”okej” dagtid men fördj—lig nattetid. Absolut tokhosta som gör att man knappt kan andas och tårarna sprutar. Sov halvt sittandes i soffan natten som var och det hjälpte i vart fall lite. Hoppas nu bara att småbuset klarar sig undan denna variant av eländet.

Har gjort 17 åringarnas favvo mat idag; Cillas version av Bifteki (Grekiska köttfärsbiffar). Sms:ade dem och berättade så de inte skulle maska sig hem idag. Att det sen följer en snöskovel med maten, den lilla detaljen glömde jag att nämna :)
Dagens låt: Feist on sesame street; http://www.youtube.com/watch?v=fZ9WiuJPnNA

Inga kommentarer: