Dagens låt:

måndag 22 juni 2009

Back to school

Solen skiner, huset skriker efter målning, barnen efter uppmärksamhet och kroppen efter sömn…

Men vad gör jag?!

Pluggar!

Har en hemtenta i Svensk språkhistoria som jag måste ha klar innan söndag. Den var ett nyligen tillagt element i Svenska på högskolan och som jag måste ha gjort för att kunna läsa det jag vill i höst. *pust, suck och stön* Motivationen är om möjligt mindre än NOLL!!! Långa traggliga epiloger på fornsvenska och grammatiska förändringar genom tiderna, ja men ni hör ju!
Här borde man egentligen ha semester och vicka på tårna och bara må gott, men nehej då. Som man bäddar får man ligga…

Ikväll ska jag i vart fall dricka ett glas gott rött och äta lite goda ostar tillsammans med min man. Man borde ju få njuta några korta stunder i vart fall. Sen blir det ickeplugg i 2 dar för att sedan bo över böckerna resten av veckan.

Allt och jag menar verkligen ALLT annat verkar sååå mycket roligare och sååå mycket mer intressant just nu; storstädning av badrum, sortering av garderob, gräsklippning, rabattrensning ja till och med hundbad har som ett rosa skimmer över sig… *supersuck*

Efter denna tenta kommer jag ”våga vägra språkhistoria” för resten av mitt liv!!!

Sonen är på Peace and love festivalen i Borlänge i 6 dygn framåt, så en viss koll lär hållas åt det hållet. Den hönsiga mamman har redan gått igenom alla festival faror både en och 1000 ggr med gossen, men detta bidrar absolut inte till att kollen i och med det blir obefintlig. GLÖM DET!!! Hönsiga mamman kommer kräva uppdatering x antal ggr / dygn. Bye, bye sköna sömn och welcome nattoro.

Fnular på om hönsiga mamman någonsin kommer att släppa kollen…

Dagens låt: Alice Cooper ; School's out... för vissa men inte mig :( http://www.youtube.com/watch?v=XbNEOJMGFAo

Inga kommentarer: