Dagens låt:

fredag 19 juni 2009

Midsommar och konst

Trökvädret är tillbaks *suck* men sessan är hos farmor i Stockholm över midsommar, så något tvång att släpa sig runt en midsommarstång föreligger inte *phu* Småbuset har inga som helst sådana krav även om filosofen gjorde det förra året. Men han är som en liten katt när det kommer till regn och rusk och kurar helst bara ihop sig i soffan framför en film.
Lillprinsen? Tja, han gör ju egentligen vad som helst som förefaller roligt i hans värld. Mamman hade sovmorgon idag och pappan hade (eller borde haft kanske man ska säga) buskollen. När mamman kom upp hade lillprins åstadkommit detta, ännu en ickefavorit i repris, på sessans rum:
Hur i hundan han lyckats med att rita en tatuering på sin egen rygg vet inte jag, men filosofen hävdar ihärdigt att han är oskyldig… *hmm, fnular* (han har faktiskt röda fingrar...)
Turligt nog för mannen så låg han redan på plus efter att ha köpt med sig detta från Stockholm igår:
Det är Yam nuea från Sawadee, min absoluta favorit och det är rejält tryck i den :0) MINST 3 elefanter… Det känns som om det kommer lågor ur munnen efter man ätit den, men smaken är helt UNDERBAR. Har ni vägarna förbi där, så prova deras mat för den är den bästa Thai restaurangen i Sverige, men det ska vara den RIKTIGA restaurangen och inte ”take away/ snabbmats” ställena, utan den på Olofsgatan 6 i Stockholm. En riktig höjdare!!!
Dagens låt blir Peter Lundblads Ta mig till havet i en version där man verkligen känner sommaren, solen, vinden och gemenskapen. http://www.youtube.com/watch?v=IARKg_3VGgM

En riktigt glad midsommar önskar jag alla bloggläsare!

Inga kommentarer: