Dagens låt:

onsdag 24 juni 2009

Genetik och migrän

Gårdagen var… VARM!!!

Och mamman hade… MIGRÄN!!!

Solen strålade från en klarblå himmel, solstolen deppade över sin avsaknad av funktion, sjön glittrade och hela familjen frodades i sommarhettan… Kul för dem!

Idag känns det visserligen bättre, men något horisontalläge i solstol blir det inte tal om. Jag vet minsann hur den där attans migränen jobbar, minsta lilla ansträngning, värme, för mycket ljus eller fel mat (rödvin, choklad och mögelostar), japp då är den tillbaks på ett kick. Men mig lurar den inte, jag motarbetar den ihärdigt!

Butter sms:ade vid 2 tiden i natt och skrev ”ring om du är vaken, det är inget viktigt” ?!?
SJÄLVKLART vaknade mamman av sms:et och lika självklart ringde hon upp. Han ville bara meddela att han tänkte komma hem under dagen idag och sova och duscha… Jaha, det var ju bra att veta, men kanske inte kl 2 på natten…

Väl hemma ser han riktigt pigg ut trots stor avsaknad av sömn. Det enda som man kan anmärka på är väl den yttre kroppsutsmyckningen… I ett mindre närvarande ögonblick (läs onyktert…) så har gänget roat sig med att skriva på varann med några pennor som fanns tillgängliga.

Har nu helt och fullt insett att Lillprins bus framfart är genetisk, det var SPRITPENNOR och Butter kommer således ha denna vackra kroppsutsmyckning ett bra tag framöver…




Men man får väl vara stolt och sträcka på sig som mamma till dessa konstnärliga förmågor :o)
(antar självklart att det övriga gängets utsmyckning är superb eftersom Butter gjort den, den eller de som gjort denna har ju tydlig avsaknad av den rätta genen...)

Måste erkänna att hönsmamman vaknade till liv REJÄLT imorse när hon läste i tidningen att det varit ett mordförsök på campingen i tisdags natt. Ett gäng 20 åringar som hade gett sig på nån stackars yngling i 20 års åldern. *skräck* (Andas, andas… Butter var inte i närheten) Det blir nog tälthäxa som gäller nästa år trots allt!!! Det eller införskaffning av 6 Rottweilers eller obligatoriskt medtagande av Rambo om de ska campa då också.

Dagens låt: Michelangelo; Björns Skifs http://www.youtube.com/watch?v=POlg3_hYmsE

1 kommentar:

Pappa KJ sa...

Inte trevligt med sko-stöld och konst med sptitpennor,men det man minns från sina utflykter med tält ocv i min ungdom är det när något gick tokigt.Stöld förekom dock inte.Vi låste inte ens våra cyklar. Ett tips att få bort sprit- fårg,vanligt smör.Det tar bort det mesta tjära m.m.
Vi får vl höras om bl.a tider när vi ses.Vädret verkar stå sig.Kramar