Dagens låt:

onsdag 9 december 2009

Dä ä mycke nu :)

Igår var jag iväg och träffade en urmysig tjej med diagnosen Aspergers. Denna underbara tjej hade karisma som räckte för en livstid, Idol- Tove släng dig i väggen liksom! Alla dessa möten ger verkligen mycket, kanske ska bli en ”mötare” när jag blir stor?! :)

Lillprins bus låg runt 40 graders strecket på termometern hela dagen igår. Antagligen en reaktion på vaccindos nr 2, men idag verkar han ganska så fit for fight igen.

Nu på morgonen flyttade Mr Poop och JAAAAA, det känns i hjärtetrakten. Lilla pluppen, en riktig liten guldklimp! Hans nya familj är faktiskt en barnfamilj som dessutom har en hund till, så på så sätt kunde det ju inte blivit bättre. Dessutom är det bara några mil härifrån, så vi kan åka och hälsa på honom om vi vill. Slutet gott, allting gott!

Min man kom med ett väldigt OVANLIGT förslag igår; han tyckte vi skulle åka till IKEA!!! *hoppar och skuttar* Har nog aldrig varit med om att han föreslagit det förut… Visserligen är det bara småsaker vi behöver, men ändå, IKEA är aldrig fel och för er som inte vet det, så är det typ 10 mil till närmsta IKEA, så det är inget vi ”slinker in” på lite nu och då.

Ikväll har sessan lucia, så det blir lite fix och trix med det under dagen. Filosofen ska till vårdcentralen för blodprovstagning inför operationen nästa vecka, så det ska Emlas och så mitt på dagen. Är inte orolig alls för blodprovstagningen, för ingen av pojkarna sa ett knyst vid vaccination 2 heller. De verkar inte ha förstått det där med att det ska vara otäckt att få saker instuckna i kroppen.
Hoppas att lillkillarna är i form för dagis imorgon. De har inte varit där på evigheter nu och det är bara tre dagar kvar som de kan gå innan operation och jullov. Lillprins längtar och pratar mycket om dagis, men Filosofen vill helst alltid bara vara hemma, så han hoppas nog att vi glömt bort att det finns.

Usch vad tiden går fort nu, hinner liksom inte med och har massor att göra. Ska nog önska mig en ”fler timmar på dygnet” görare i julklapp!
Idag fyller min kära lilla far år; GRATTIS!!!

Dagens låt: En riktigt vacker version av en helskön klassiker http://www.youtube.com/watch?v=kEezh9A5atY

Inga kommentarer: