Dagens låt:

torsdag 10 december 2009

Vi chillar :)

Gårdagen blev full fart liksom. Det är ju inte så bara och bara att mobilisera denna ”lilla” familj och dessutom vid en bestämd tid.

Sessans lussefirande var jättefint och det var överfullt i den lilla matsalen på skolan.
Mammans Golden fick under dagen ett välbehövligt bad och luktar nu mumma och är återigen mattes älskling. Mr Poop hade ju den fula ovanan att tugga på honom när de lekte och därav luktade Golden alltid blöt äckel hund, men nu är det problemet ur världen. Mr Poop drog även Golden i svansen när de lekte och det var övertydligt när jag blåste hunden torr efter badet, så lite svansplym som han har nu, har han väl aldrig haft… Förhoppningsvis växer det ut igen. Golden verkar njuta av lugnet nu när Mr Poop är borta och chillar helst framför brasan: ”Tjockisen” den 14 åriga gammelkatten däremot chillar helst på husses viktiga papper: Men ibland chillar han bredvid Lillprins bus framför tv:n också: Är inne i en period av ”engelska filmer” tittande. Typ Jane Austen, systrarna Brontë, Cathrine Cookson osv. vet inte om det är detta engelska väder som gjort det eller om jag plötsligt bara blivit en sucker för Engelsk romantik :) Men mysigt är det att kura framför brasan och leva sig bort i en annan värld för en stund.

Alla barnen är nu *peppar, peppar* friska och vi hoppas såklart att det håller i sig ett bra tag framöver nu. Det räcker med Filosofens konvalescens efter operationen nästa vecka.

I helgen blir det IKEA!!! *hoppar och skuttar fortfarande* Det krävs inte så mycket för att göra mig nöjd :)
Denna underbara bukett med 50 tulpaner från lilla mamsen gjorde mig också glad:
Dagens låt: För att börja komma in i "the mood"; Santa Claus is coming in to town http://www.youtube.com/watch?v=XaVtSHrP888

Inga kommentarer: