Dagens låt:

måndag 7 december 2009

Har bestigit berget :)

Jajje mensan! Nu är det besegrat, tvättberget alltså. Tja, fast det är ju tyvärr aldrig permanent, ge det några veckor så har det smugit sig på en igen, fast än man tvättar dagligen. Fattar inte hur det går till, men det är väl bara att acceptera ett faktum och glädja sig över helgens korta triumf!

Nu är det mycket på agendan både till höger och vänster och en sjuk lillsessa har vi också, vilket genast bidrar till en haltande organisation! Men vi löser nog detta med, som vi brukar lösa det mesta, det får lov att gå, det finns ingen annan lösning :)

Småbusarna får vaccindos 2 i eftermiddag, så då ska vi väl klara oss undan det i vart fall.
Vi har tagit vårt klassförälder ansvar och satt igång telefonkedjan för insamling till julblomma. Givetvis är då sessan som sagt sjuk idag, så då står de där lite vilsna med sina penning kuvert och ingen att lämna det till. Men fröken själv lovade att ta hand om den HEMLIGA insamlingen och ge kuverten till Filippa när hon kommer tillbaks. Inte kan väl fröken ana vad dessa HEMLIGA kuvert är till?? :)

Det var vi som fixade avslutningspresenten till förskolefröknarna också. Kan bitvis förstå denna ovilja att ta tag i denna uppgift då det ALLTID finns föräldrar som gör vad som helst för att slippa betala. En sketen tjuga handlar det om och det är blommor till 2 fröknar för de slantarna, ska det vara så mycket att bråka om? Ja, jag tänker då inte jaga folk med blåslampa, de som betalar, betalar väl och jag skriver att den är från klassen oavsett, för barnen ska ju inte straffas för sina föräldrars oförmågor. Visst 20 kr kan ju vara mycket pengar för vissa familjer, men dessa har garanterat en tjuga, det kan jag lova… Skit samma, fröken får sin blomma och barnen blir glada av att ge den och så var det bra med det!
Har en begynnande migrän och har så haft hela helgen, den liksom bara sitter där och pickar på litegrann och hotar med att bryta ut, men kommer liksom inte till skott. Knepigt, har aldrig hänt förut, den brukar aldrig tveka… Undrar vad det betyder?
Dagens låt: Ain´t no mountain high enough http://www.youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg

Inga kommentarer: