Dagens låt:

fredag 28 maj 2010

Cyklar och flyglar

Idag lyser solen både på insidan och utsidan. Är fortfarande lite chockad över gårdagens positiva besked på matematiken. Helt amazing liksom…
Var hos frissan igår och jajjemensan, SAMMA frissa som tidigare. Gillar ju henne även om vi hade en grov kommunikationsmiss tidigare. Nu blev det jättebra och blont igen. Skönt så här till sommaren. Sessan fick en ny cykel. Tjejen är ju 135 cm lång och 8 år, funkar inte med en 20 tummare då heller. Nej, nu blev det en 24 tums cykel och direktiven från sessan var absolut INTE rosa, röd eller gul. Nej, hon ville ha något mer ovanligt och ”eget”, så det blev en i guld och brons metallic, jättesnygg! Dessutom har den 18 växlar och ”bakåttramp”. Gissa om hon är superlycklig nu då. Hon cyklade igår och idag efter frukost var hon ute igen innan det blev dags att åka till skolan. Anar lite vad hon kommer att pyssla med när hon kommer hem :)

Kloker kom hem från Polen, vände och är nu hos sin pappa över helgen. Det är så kul att vara familjehem när saker och ting går framåt och man når dit man vill :) Positiv utveckling RULES!!!
Däremot har hennes katt varit på kant med någon av bykatterna för han haltade igår och hade bettsår på tassen. Dagen tillbringar han då nedsövd hos veterinären och lösningen blir (som vi nu kan vid detta laget) drän, krage och penicillin. Veterinärens assistent svarade på en gång när vi ringde imorse. Detta var ovanligt eftersom man vanligtvis bara får upptagetton i timmar. När jag frågade om det var specialservice för oss som är där var och varannan vecka så svarade hon skrattandes; javisst, jag ser den röda lampan som blinkar på er linje och då avbryter jag allt annat direkt. Veterinären själv var inne på att vi snart kommer att få ett eget rum som alltid står till vårt förfogande. Ett rum? Men tanke på hur mycket vi betalat i veterinärräkningar det senaste året så borde väl en hel flygel vara mer passande ;)
(Vår veterinär lär ju bara bygga ut liiiiite först...)

Fick reda på igår att det är okej för högskolan att jag gör min praktik i förskoleklassen nästa termin. Detta innebär då att jag får ha kvar min underbara handledare och slipper byta skola. Många bra saker som faller på plats nu!

Dagens låt: R Kelly; I believe I can fly http://www.youtube.com/watch?v=16FdJrrAWSo

Inga kommentarer: