Dagens låt:

tisdag 25 maj 2010

Fixiluring mamman :)

Idag skulle småbuset till skola och fritid en timme tidigare än vanligt. Detta för att jag hade tidigt seminarium och mannen är som bekant fortfarande i Polen på Klokers klassresa. Detta gick trots allt över förväntan. Lillprins tyckte det skulle bli jättespännande att äta frukost på dagis :)

Nu är det sista rycket på konsten. En endaste redovisning kvar, ska vara klar nästa vecka, sedan är den kursen avbockad och klar. Matematiken tänker jag inte kommentera tills vidare, men jag såg att anmälningen för omtentan var öppen nu… Resultatet får visa om den rutan skall klickas i eller inte.
Ikväll kommer klassresefolket hem igen. Det ska bli skönt med lite ”ordning och reda” även om det har fungerat fint när de varit borta. Det som har varit jobbigast för egen del är skjutsningar och hämtningar på dagis och skola. Tar väldigt mycket av min värdefulla tid och är dessutom ett rejält stress moment!

Pojkarnas Twist cars rasade isär bägge två hux flux förra veckan, men händiga mamman klurade ut vad felet var, gick till järn affären och köpte delar och nu fungerar de som de ska igen. Blir så nöjd med mig själv när jag faktiskt tar tag i sakerna istället för att bara säga att ”jag kan inte” och leja bort det till granntomte mannen istället.
Var till Apoteket (en av alla de varianter som finns numer) och skulle köpa solskydd till barnen. Lillprins är lite känslig för vissa och får nässelutslag av dem, så jag tänkte att Apoteket känns tryggt och bra. Jodå, kom därifrån med 2 olika flaskor med solskydd men prislappen blev närmare 450 kr!!! Helt hutlöst tycker jag! Tänk alla ensamstående studerande föräldrar som lever på zip, zero, nothing, för dem skulle detta vara ett skräckköp! Men att skydda sina barn är viktigt och därför tycker jag att det skulle vara så mycket billigare och på så sätt tillgängligt för alla. 30 – 50 kr/flaska för ett BRA solskydd för barn vore mer rimligt i min mening. Ibland är det fascinerande hur systemet fungerar egentligen…
Schh… hörde ni?! Tyckte just att Cillas ork viskade att det blir nog Take away idag :) Det gäller att spara på de krafter man kan när tillgången börjar sina…

Dagens låt: En riktigt skön låt :) Tim Christensen; Right next to the right one
http://www.youtube.com/watch?v=EQIZ1iLkDls

Inga kommentarer: