Dagens låt:

måndag 3 maj 2010

Hår och tabletter

Helgen kom och gick ganska så smärtfritt. Filosofen fyllde ju år och sessans pappa var här och hälsade på under helgen så lite folk kom och gick.

Sessan ville ha en speciell leksak som hon sett på tv reklamen i namnsdagspresent av sin far. När han då undrade var man kunde köpa den speciella saken någonstans svarar Sessan: ”I en butik nära dig!” Jojjomensan, tv- reklamen fungerar verkligen och mer därtill!

Har nu påbörjat projekt ”bygga trädkoja”, återkommer med bilder när det är klart…

Småbusarna är hos mormors ”Klipp- Fridan” och friserar fram ögonen igen. Deras hår växer minsann så det knakar, men mitt, det står still *morr* Har som målsättning att ha en extremt kort page innan sommaren är slut. Realistiskt? Återstår att se! Skittråkigt är det i vilket fall som helst att gå runt och se ut som att man har en utväxt pälsmössa på huvudet. Mittemellan är verkligen ingen höjdare!

Penicillinet verkar nog kanske som det ska… tror jag… har mindre ont, men ingenting har lossnat. Det har bara gått 2, 5 dygn än så jag får ge det lite mer tid. Farbror doktorn trodde inte på en med halv kur, han var övertygad om att detta krävde en hel, på högdos. Ja, bara det inte kommer tillbaks så kan jag knapra tabletter ett bra tag till :) Nemas problemas…

Har äntligen sett filmen Hachiko. En rörande, sorglig film, men som jag ändå blev besviken på. Varför var man tvungen att göra om den till en modern version som utspelar sig idag? Varför kunde man inte låtit den utspela sig på 1920 talet istället? Onödigt och det förtog den där delen om att den bygger på en sann berättelse. Det är som att Titanic helt plötsligt skulle filmatiseras förlagd i nutid på en Finlandsfärja och lanseras som ”Titanic, a true story”. Nope, det gillade jag inte, men hunden vann alla poäng som blev över.

Dagens låt: Phil Collins; Another day in paradise http://www.youtube.com/watch?v=DfZqXLnBYb4

2 kommentarer:

mamma Ann sa...

Vad tyckte mamman om pojkarnas frisyrer, Visst blev de tuffa.

Cilla sa...

Ja, det var riktigt COOLA killar som kom hem ;)