Dagens låt:

måndag 31 maj 2010

Toker

Den har hittat tillbaks… ja, solen alltså och det är jag extra tacksam över idag. Har ett utställningsjobb som ska fotograferas utomhus och då är man ju lite väderberoende ;) Den allra sista Konst uppgiften, känns så otroligt skönt att det är sommarlov på riktigt snart och ingen matematiktenta att släpa med. LYX i sin bästa form!

Lillprins har dominerat som vanligt i helgen med sina upptåg. Han har DET den lillkillen, det är då ett som är säkert. Han lekte trollkarl i lördags morse och sprang runt med vad han tyckte var en trollkarlshatt (en Polarn och Pyret mössa) och en tuschpenna och förtrollade oss till både ett och annat :)

När jag var i London förra våren så var jag på Disneystore och skulle köpa något åt lillprins. Där fanns ju precis ALLT i Disneyväg och precis ALLA figurer. Men av någon underlig anledning föll jag för en Toker (han i de 7 små dvärgarna ni vet) och köpte då en mjukis Toker till honom. I ett tidigare inlägg har jag även beskrivit min familj som de 7 dvärgarna där Lillprins då också självklart blev Toker (se…).

Detta kort tog jag på honom i lördags när han for runt och var trollkarl:
Ja, inte så mycket att fundera över väl?!

Dagens låt: Snow White; The Silly song http://www.youtube.com/watch?v=Ec-N0xrLl_Q

Inga kommentarer: