Dagens låt:

måndag 17 maj 2010

Ursäkt blandat med *suck och stön*

Måste börja med att be min gamla kisse om ursäkt. Självklart är det så att han som är så gammal och klok bara har velat ha ner pulsen och stressen i detta hus. Ja, för det är faktiskt bevisat att en katt i knäet sänker pulsen. Självklart så har han klokt nog jagat efter sin urstressade matte för att få henne att sitta ner och sänka pulsen en stund. Detta insåg jag igår när han låg och spann i mitt knä framför datorn. Klok gammal gosse det där :)

Lämnade in tentan vid 13 tiden igår och tja, det är ju inte det bästa jag skrivit som sagt, men med nu gällande förutsättningar så är jag sjukt nöjd ändå! Fick in den i tid och allt *klapp på axeln*.

Har börjat morgonen med matematikstudier inför fredagens tenta. Har bara en sak att säga; matematik är DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ tråkigt!!!!!!! Kan inte för mitt liv uppbringa ens en gnutta ”tjoho” till detta. Det liksom knyter sig i magen när jag ser talen och ingen som helst energi dyker upp för att hjälpa mig föra pennan över pappret. Kommer på mig själv hela tiden med att tänka på annat och titta ut genom fönstret. Ja, och inte hjälper det att det är klarblå himmel och sol heller för då känns ju eländet om möjligt ännu mer sugigt! Mannen gör sitt bästa för att förklara, men till slut känner jag mig bara salongsberusad av alla termer och tankar och sitter och småfnittrar a´la fjortis!
Har konstaterat att jag omöjligt kunnat vara Arkimedes i ett tidigare liv. Möjligtvis var jag hållen som slav i hans hushåll eller något och därav detta motstånd till matematik.
Lillprins kissade på toaletten i morse (stort!) och ska därför belönas med ett leksaksaffär besök efter dagis idag. Filosofen ska till tandläkaren i samma veva, så mannen får lite att jobba med där en stund. Snubben som ska installera fläkten på vinden var här på förmiddagen och tittade över det kommande jobbet. Verkar bli bra… tror jag… men antagligen givetvis mycket dyrare än man tror *suck* Fast man får försöka se det lilla positiva i det hela, att snart finns det verkligen inget mer som vi kan göra med detta hus (eller som det kan hitta på med oss rättare sagt).
Jag vill ha en vit trädgårdsgrupp i trä till trädgården. Ja, det vill jag. Har en som går i träfärgat nu, men den vill jag ställa nere vid sjön istället. Så mycket man vill och så lite som egentligen blir av… But that´s life! Nu är det matten som gäller *urk*!

Dagens låt: Bara SO ME just nu :) Frank Sinatra; That´s life http://www.youtube.com/watch?v=KIiUqfxFttM

Inga kommentarer: