Dagens låt:

måndag 10 maj 2010

Allt och lite till...typ :)

Småbusets utvecklingssamtal gick bra. Det var jättekul att höra att den tidigare så försiktiga och blyga Filosofen tar för sig, däremot är lillprins väldigt beroende av storebror som stöd och vill helst bara vara med honom. Det har även att göra med att Lillprins är mogen för sin ålder och är mer som en 4 åring än en nybliven treåring. Bland de andra ”småttingarna” hittar han således ingen han tycker ”matchar” honom själv. Nu väntar dock en hel lång sommar och de andra kommer att börja komma ikapp. Det är både positivt och negativt att vara en ”minsting” som utvecklas snabbare än de andra i samma ålder. Men så blir det väl nästan med 5 äldre syskon ;)

En lite kul grej hade mannen att berätta när han kl 13 hade hämtat hem pojkarna från dagis: De skulle inte ha gått idag, de var lediga enligt schemat. Men eftersom vi hade utvecklingssamtal direkt på morgonen så kollade vi inte schemat utan åkte till skola och dagis som vanligt. Efter samtalet kramade vi om pojkarna som vanligt och sa ”ses sen” och gick. Ingen fröken sa något utan vinkade snällt de med. Men när mannen hämtade så frågade en av fröknarna lite försiktigt hur vi hade tänkt egentligen eftersom vi inte hade sagt något… *pinsamt* Men de skrattade gott åt det hela och hade misstänkt att vi bara hade gjort det på ren rutin och att vi skulle komma kl. 13 som vanligt, men lite dum känner man sig allt.
Har beställt tid hos farbror veterinären för min Golden som har problem med ****säckarna (tänkte om någon är känslig…). Det är 4:e eller 5:e gången nu, så på onsdag ska de tömmas, sedan blir det en veckas penicillin och sedan opereras de bort för att slippa fortsatta besvär. Så, imorgon står det hundbad på schemat. Det står ju visserligen inte VEM som ska utföra badet…
Hade veckans första konstseminarium och fick uppgiften som ska redovisas nästa vecka. Känns som att jag har lite koll på konsten nu, har liksom klurat ut hur det fungerar. Känns SKÖNT!

Imorgon kommer mamsen hit och ska hjälpa till att sommarfixa vardagsrummet. Det skulle ha varit en ”vår styling” men det blir som sagt en ”sommar styling” istället. Tack och lov för mamsen, för utan henne skulle det luta mer åt en ”höst styling” med tanke på min egen energi nivå.
Riktigt ”hurven” dag här idag och regnet öser ner utanför fönstret. Ser fram emot att kura i soffan framför en bra serie och bara myyyyyysa när barnen väl somnat ikväll. Me like!

Dagens låt: Bara bra, SÅ bra! Anna nalick; Breathe http://www.youtube.com/watch?v=jPz3YaIJkjQ

Inga kommentarer: